Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden bayram düzenlemesi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı tatilini Eskişehir’de geçirecekler ve şehir dışından gelecek misafirler için başta turistik merkezler, cadde otoparklar ve ulaşımda bir dizi düzenlemeye gidildiğini açıkladı.

123 kez okundu.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden bayram düzenlemesi Advert

Bayramın 1, 2, 3 ve 4’üncü günü müzeler başta olmak üzere tüm tesislerin ziyarete açık olacağını belirten yetkililer, cadde otoparklar, tematik parklardaki otoparkların dabayram boyunca ücretsiz olacağını ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi, Eskişehir Kurtuluş Müzesi, Çağdaş Cam Sanatları Müzesi, Kent Belleği Müzesi, İmren Erşen Oya Müzesi, Eskişehir Hamam Müzesi, Zuhal Yorgancıoğlu Moda Tasarım Müzesi, Berna Türemen Kedi Sanat Evi ve Ali İsmail Türemen Mavi Sanat Evi, Sazova Hayvanat Bahçesi, Bilim Deney Merkezi, Sabancı Uzay Evi, Sazova Masal Şatosu olmak üzere tüm turistik tesislerimiz arife günü kapalı olacaktır. Tesisler bayramın birinci günü saat 13 itibariyle bayram boyunca hizmet verecektir. Porsuk Çayı üzerinde hizmet veren esbotlar ve gondollar da arife günü hizmet veremeyecek olup, bayramın 1, 2, 3 ve 4’üncü günlerinde vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Estram’da bayramın 1, 2, 3 ve 4’üncü günleri Pazar tarifesi uygulanacaktır."

Hibya Haber Ajansı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden bayram düzenlemesi
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum