Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi vektörle mücadelede işi sıkı tutuyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, toplum sağlığını tehdit eden sivrisinek, karasinek ve haşerelere karşı kent genelinde 116 personel, 39 araç ile ilaçlama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

3211 kez okundu.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi vektörle mücadelede işi sıkı tutuyor Advert

 ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VEKTÖRLE MÜCADELEDE İŞİ SIKI TUTUYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, toplum sağlığını tehdit eden sivrisinek, karasinek ve haşerelere karşı kent genelinde 116 personel, 39 araç ile ilaçlama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Park, bahçe ve ana arterlerde ilaçlama yapan ekipler halk sağlığını ön planda tutarak çalışma yapıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte kent genelinde vektörle mücadele çalışmasını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Ekipler; dereler, sulama kanalları, foseptikler, rögarlar, park ve bahçelerde ilaçlama çalışması yaparak vatandaşların sağlığını ön planda tutuyor.

Su birikintilerinde üremeye başlayan sivrisinek başta olmak üzere karasinek ve diğer haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 116 personel, 39 araç, 3 arazöz ve 3 traktör ile vatandaşların rahat ve huzurlu bir yaz mevsimi geçirebilmeleri için ilaçlama çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı