Özel Metrolife Hastanesi'nde bir başarılı operasyon daha

47 yaşındaki F.B. isimli kadın, uzun süredir yaşadığı karın ağrısı nedeniyle birçok hastaneye gitti. Ancak doktorlar, rahminin alınması gerektiğini ve durumunun hayati tehlike taşıdığını söyleyince ameliyat olmaktan vazgeçti. Çaresiz kalan F.B., son olarak Özel Metrolife Hastanesi'ne başvurdu.

3533 kez okundu.
Özel Metrolife Hastanesi'nde bir başarılı operasyon daha Advert

Başarılı Operasyonla Sağlığına Kavuştu

47 yaşındaki F.B. isimli kadın, uzun süredir yaşadığı karın ağrısı nedeniyle birçok hastaneye gitti. Ancak doktorlar, rahminin alınması gerektiğini ve durumunun hayati tehlike taşıdığını söyleyince ameliyat olmaktan vazgeçti. Çaresiz kalan F.B., son olarak Özel Metrolife Hastanesi' ne başvurdu.

Burada, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Kenan Gengeç tarafından muayene edilen F.B., yapılan tetkikler sonucunda en az 18 cm boyutunda bir miyomu olduğunu öğrendi. Dr. Gengeç ve ekibi, başarılı bir operasyonla sadece miyomu alarak F.B.'nin sağlığına kavuşmasını sağladı. Ameliyat sonrası hızla iyileşen F.B., taburcu edilerek evine döndü.

Op. Dr. Kenan Gengeç, yaptığı açıklamada, "Bu tür kist ve miyom ameliyatlarını hastanemizde steril bir ortamda gerçekleştiriyoruz. Ameliyat kararı almadan önce mutlaka hastanemize gelerek bizlerden bilgi almayı unutmayın" dedi.

 

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı