Ovanın Başakları Şenlikleri Yıl Sonu Ödülleri Sahiplerini Buldu

Eyyübiye İlçesi'nde düzenlenen Ovanın Başakları Şenlikleri'nin yıl sonu ödül töreni, büyük bir katılımla gerçekleşti. Törende, ilçedeki okullarda düzenlenen sosyal, kültürel, sanatsal ve spor etkinliklerinde başarılı olan öğrenci ve öğretmenler ödüllendirildi.

1829 kez okundu.
Ovanın Başakları Şenlikleri Yıl Sonu Ödülleri Sahiplerini Buldu Advert

Toplam Kalite Yönetimi prensipleri doğrultusunda düzenlenen etkinlikler, öğrencilerin ilgi alanlarına yönelik olarak planlanmış ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamıştır. Öğrenciler arasında atletizm, bilgi yarışması, futbol, satranç, dart, masa tenisi ve zeka oyunları gibi çeşitli yarışmalar gerçekleştirilirken, öğretmenler zeka oyunları, dart, masa tenisi ve voleybol turnuvalarında yarıştı.

Bu yıl ilk kez düzenlenen öğretmenler arası voleybol turnuvası, ilçedeki öğretmenlere keyifli zaman geçirme fırsatı sunarken, 48 takımın katıldığı turnuvada kırsal bölgedeki taşımalı okullar ve anaokulları da aktif olarak yer aldı.

Ödül törenine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdülkerim Yavuz, Eğitim Müfettişler Başkanı M. Vedat Küçükler, şube müdürleri ve çok sayıda okul müdürü ile öğretmen katıldı. Tören sırasında, tüm kategorilerde dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere ödülleri takdim edildi.

Ovanın Başakları Şenlikleri, Eyyübiye İlçesi'ndeki eğitim camiasının sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önemin altını bir kez daha çizmiş oldu.

 

 

 

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı