Fatih Bucak'tan Çarpıcı Açıklamalar

İş insanı ve siyasetçi Fatih Bucak, Haber Bahane programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

1440 kez okundu.
Fatih Bucak'tan Çarpıcı Açıklamalar Advert

İş insanı ve siyasetçi Fatih Bucak, katıldığı Haber Bahane programında özel hayatına dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Programın sunucusu Gökay Kalaycıoğlu'nun sorularını yanıtlayan Bucak, eski eşi Burcu Çetinkaya hakkında da çarpıcı itiraflarda bulundu.

"Tanıdığımda Kapalıydı"

Fatih Bucak, Burcu Çetinkaya ile tanıştığında onun kapalı olduğunu belirterek, "Millet zannediyor benden dolayı kapalı. Aslında böyle bir durum yok. Herkes istediğini giyebilir" dedi. Bucak, Çetinkaya ile tanıştıkları dönemde kendisinin seküler, eşinin ise muhafazakar olduğunu ifade etti.

"Kız Kardeşlerim Açık"

Bucak, Burcu Çetinkaya ile tanıştığında onun Urfa'da eğitim gördüğünü ve örtülü olduğunu söyledi. "Biz öyle şeylere hiç karışmadık. Herkes istediğini giyebilir. Benim kız kardeşlerim açık" diyerek, kişisel tercihlerin ilişkilerinde bir sorun oluşturmadığını vurguladı.

"Düzensiz ve Dağınığım"

Evlilik hayatında dağınık olduğunu itiraf eden Bucak, "Kötü bir eş misiniz?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Ben aslında çok düzensizim, dağınığım. Ben hiçbir uçağa zamanında yetişemem. Onun için seyahatlerde çok zorlanırım. Toparlanmam zor olur, her şey tam olsun isterim. Düzensizlik ve tembellik de var bende. Zor yani benim ne zaman ne karar alacağım belli olmuyor. Bunlar da tamamen kendi işimizin patronu olduğumuz için kaynaklanıyor."

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı