Başkan Nihat Çiftçi: Tüm Personelimizle Bir Aile Olarak İlçemize Hizmet Edeceğiz

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, kurum personeli ile değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Başkan Çiftçi, “Hepimiz bir ailenin fertleriyiz ve 277 bin kişiye en iyi şekilde hizmet etmemiz gerekiyor” diyerek personelden çalışmalarında özverili davranmalarını istedi

1380 kez okundu.
Başkan Nihat Çiftçi: Tüm Personelimizle Bir Aile Olarak İlçemize Hizmet Edeceğiz Advert

Karaköprü Belediyesinde personel ile istişare toplantısı gerçekleştirilirken, toplantıda özellikle sahada çalışan personel için iş sevgisi, iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi. Toplantıya katılan Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, personel ile bir araya gelerek göreve başladıkları günden itibaren yapılan çalışmaları ve bundan sonra yapılması gerekenleri değerlendirdi.

‘İLÇEYE HİZMET EDERKEN AİLE OLMAK ÖNEMLİDİR’

Tüm birimlerle ayrıca toplantı gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Nihat Çiftçi, ilk defa tüm personelin katıldığı genel bir toplantı olduğunu belirtti. Karaköprü’ye hizmet eden tüm çalışanlarla bir aile olduklarının altını çizen Başkan Çiftçi, “Herkesin yaptığı görev önemlidir. Burada sizi bekleyen 277 bin kişilik nüfus var ve bizden hizmet bekliyorlar. Temiz, yeşil, standartları yüksek bir Karaköprü bekliyorlar. Bizim bir aile olarak bu ilçeye hizmet ederken özverili davranmamız gerekiyor” dedi.

‘TÜM PERSONELİN TEMİNATI BELEDİYE BAŞKANIDIR’

Karaköprü’ye hizmet eden tüm personelin güvencesinin ve teminatının belediye başkanı olarak kendisi olduğunu kaydeden Başkan Nihat Çiftçi, “Bizim adalet içerisinde yürümemiz ve başarı elde etmemiz gerekiyor. Karaköprü bizim ilçemiz ve doğduğumuz, yaşadığımız yerdir. Buranın sorunlarını çözmek bize düşer, çalışacağız ve üreteceğiz. Bize verilen görev ne olursa olsun en iyi şekilde yapmamız gerekiyor. Tüm personelimizden ricam görevinizi en iyi şekilde yapın, kullandığınız makine ve ekipmanlara iyi bakın. İnşallah çalışan da hakkını mutlaka alacaktır” diye konuştu.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı