Siverek Belediyesince kurban poşeti dağıtımı yapıldı

Siverek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle merkez mahalle muhtarlarına kurban atık poşeti dağıtımı yapıldı.

3152 kez okundu.
Siverek Belediyesince kurban poşeti dağıtımı yapıldı Advert

Her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramında kurban kesimi yapan vatandaşlara yönelik hem çevre temizliği hem de halk sağlığını korumak amacıyla kurban atık poşetleri merkez mahalle muhtarları ile vatandaşların ulaşabileceği zabıta amirliğine teslim edildi.
Konuyla ilgili Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi. ''Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak'ın talimatları doğrultusunda yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla kurban kesimi yapan vatandaşlara dağıtılmak üzere kurban atık poşetleri muhtarlıklar ile zabıta müdürlüğüne teslim edildi. Kurban bayramı günü kurban kesimin ardından başta halk sağlığını korumak ve çevre kirliliğinin önüne geçmek amacıyla vatandaşlarımızın kurban atık poşetlerini bağlı bulundukları mahalle muhtarlıkları ve zabıta amirliğinden temin edebilirler'' denildi.
Mahalle muhtarları ise yaklaşan kurban bayramı dolayısıyla atık poşetlerin ulaşmasından dolayı Siverek Belediyesine teşekkür ederek atık poşetleri alan vatandaşlara ise temizlik konusunda tedbirli olmaları atıkların gelişi güzel sokaklara atılmaması konusunda ricada bulundular.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı