İmamoğlu: Aldığımız her nefesin, şehit ve gazilerimizin sayesinde olduğunun farkındayız

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Şehit Yakınları ve Gazilerle İlişkiler Şube Müdürlüğü, 12-13 Haziran günleri arasında, “Şehit Aileleri ve Gaziler Çalıştayı” düzenledi.

194 kez okundu.
İmamoğlu: Aldığımız her nefesin, şehit ve gazilerimizin sayesinde olduğunun farkındayız Advert

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Şehit Aileleri ve Gaziler Çalıştayı’nın kapanış konuşmalarını yaptı. ''Çalıştayın raporlarının Türkiye Belediyeler Birliği üzerinden ülkedeki tüm yerel yönetimlerle paylaşılacağı bilgisini veren Özel, “Ayrıca ben, komisyon raporunu, önümüzdeki dönemde tekrar bir araya geleceğimiz başta Cumhurbaşkanı olmak üzere, tüm siyasi partilerin genel başkanlarıyla da paylaşarak, bu meselenin siyaset üstü bir mesele olduğunu, hepimiz adına görev yaparken hayatını kaybedenlerin ve hepimizin çocukları yerine annesiz, babasız büyüyenlerin, eşsiz kalanların, bu içinde bulundukları durumda, tespit edilen ortak sorunlar ve çözüm önerileri noktasında ortaklaşmamızın önemini bir kez daha vurgulayacağım” ifadelerini kullandı. 

“Aldığımız her nefesin, şehit ve gazilerimizin fedakarlıkları sayesinde olduğunun farkındayız” diyen İmamoğlu da “O bakımdan dualarımızdan eksik etmeyiz. Buluşmalarımızdan eksik etmeyiz. Törenlerimizde, onları anmaktan gurur duyarız ve onların huzurunda minnetle saygı duymayı asla eksik etmeyiz. Milletimizin bu güçlü duygusunu, şehit yakınlarına ve gazilerimize hissettirmek de bizim ve bizim gibi yöneticilerin öncelikli görevi. Kendimi, bu milletin vefa duygusunu sizlere en güçlü biçimde hissettirmekle en üst seviyede görevli kabul ediyorum. ” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Özel, Çelik, İmamoğlu ve beraberlerindeki heyet, İBB tarafından yapımı tamamlanan, Beyoğlu Sütlüce’deki Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Şubesi’ni açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından merkezi gezen Özel ve İmamoğlu, şehit yakınları ve gazilerle çay eşliğinde sohbet etti.

Hibya Haber Ajansı

İmamoğlu: Aldığımız her nefesin şehit ve gazilerimizin sayesinde olduğunun farkındayız
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı