Vekil Eyyüpoğlu: Her zaman gençlerimizin yanındayız!

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, 2023-2024 yılı eğitim ve öğretim yılının sona ermesi ve öğrencilerin tatile girmesi dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Vekil Eyyüpoğlu, Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanındayız ve onların başarısı için çalışmaya devam edeceğiz. Dedi.

3288 kez okundu.
Vekil Eyyüpoğlu: Her zaman gençlerimizin yanındayız! Advert

2023-2024 Eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrenciler karnelerini almanın mutluluğunu yaşadı. TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti. 

“Gençlerimizin her zaman yanındayız”

Vekil Eyyüpoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“2023-2024 eğitim-öğretim yılını geride bırakan tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Gösterdiğiniz azim ve çaba, geleceğe dair umutlarımızı güçlendiriyor. Özveriyle çalışan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. Bu tatili dinlenmek, sevdiklerinizle vakit geçirmek ve yeni şeyler öğrenmek için bir fırsat olarak değerlendirin. Yeni döneme daha enerjik başlamayı unutmayın. 

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanındayız ve onların başarısı için çalışmaya devam edeceğiz.”

Eyyüpoğlu: Velilere ve eğitim camiasına teşekkür ediyorum 

Milletvekili Eyyüpoğlu, ayrıca eğitim-öğretim sürecinde emeği geçen tüm velilere ve eğitim camiasına teşekkür ederek, sağlıklı ve huzurlu bir tatil dönemi temennisinde bulundu.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı