Sofistike Off-Road SUV markası JAECOO’nun Türkiye lansmanı gerçekleşti

Türkiye pazarına giriş yapan Çinli otomotiv markası JAECOO, Türkiye lansmanını Six Senses Kocataş Mansions’ta gerçekleştirdi.

69 kez okundu.
Sofistike Off-Road SUV markası JAECOO’nun Türkiye lansmanı gerçekleşti Advert

Türkiye pazarına giriş yapan Çinli otomotiv markası JAECOO Türkiye lansmanını, JAECOO Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan’ın ev sahipliğinde Six Senses Kocataş Mansions’da gerçekleştirdi.  JAECOO 7’nin ilk defa görücüye çıktığı geceye iş, sanat, cemiyet ve medya dünyasından isimler de katıldı. Türkiye pazarına giriş yapan JAECOO, 'Klasikten Gelen, Klasiğin Ötesine' marka felsefesine bağlı kalarak, Türkiye’nin Off-Road pazarında hem marka hem de teknoloji açısından yeni bir senaryo inşa edecek.

JAECOO Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan “Üstün kalite ve şehir hayatından ödün vermeyenler için Türkiye’deki Off-road dünyasında yeni bir dönem başlatıyoruz. JAECOO, yenilikçi teknoloji ve marka inovasyonu ile Türkiye pazarında fark yaratacak. Türkiye'nin modern Off-Road SUV çağının öncüsü olacak JAECOO markamızı Türkiye pazarına sunmaktan dolayı çok mutluyuz. Türkiye pazarına giriş yaptığımız modelimiz JAECOO 7’den sonra lüks arazi SUV’u JAECOO 8’i de Türkiye’de satışa sunacağız” diye konuştu.

Yeni nesil Off-Road SUV’ların öncüsü olacak

JAECOO’nun Türkiye pazarına sunacağı ilk SUV modeli olan JAECOO 7 modeli, yeni Off-Road SUV deneyiminin öncüsü olarak yollara çıkıyor. JAECOO 7, güçlü ve estetik tasarımıyla segmentinin en iddialı modeli olacak. Araç, küresel bir tasarım ekibinin bilgi ve becerilerini harmanlayarak markanın benzersiz tasarım dilini oluşturuyor.  JAECOO 7, seçkin şehirli görünümüyle bir Off-Road aracının sağlamlığını birleştiriyor.

Köşeli formu dayanıklı bir görünüm sunarken yan cephedeki düz çizgiler tasarıma güç katıyor. En ince ayrıntısına kadar büyük bir titizlikle tasarlanan JAECOO 7, gerek karakteristik “tetris görünümlü” farları gerek dış tasarımı gerekse gizli kapı kolları ve kullanışlılığıyla etkileyici bir tasarım bütünlüğüne sahip. Tasarımıyla henüz ilk bakışta gönülleri fetheden JAECOO 7, yeni nesil şehirli bir arazi aracı olarak JAECOO’nun yenilikçi ve tescilli teknolojisi ARDIS- Tüm Zeminlerde Akıllı Sürüş Sistemi ile etkileyici bir sürüş deneyimi sunuyor.

Bu gelişmiş sistem, JAECOO 7’nin yedi farklı sürüş senaryosunda şehir içi, banliyö, otoban, kum, su, kar, çamur, koşullarında güvenle ilerlemesine olanak tanıyarak kullanıcılara her türlü sürüş koşulunda üst düzey sürüş deneyimi sağlıyor.

Hibya Haber Ajansı

Sofistike Off-Road SUV markası JAECOO’nun Türkiye lansmanı gerçekleşti
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı