İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Emekli Dayanışma Kartı uygulaması

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın seçim vaatlerinden olan Emekli Dayanışma Kartı’nı alan ihtiyaç sahibi emekliler uygulamadan duydukları memnuniyeti aktardı.

105 kez okundu.
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Emekli Dayanışma Kartı uygulaması Advert

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay’ın seçim vaatlerinden olan Emekli Dayanışma Kartı’nı alan ihtiyaç sahibi emekliler uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Uygulama ile su kullanımının ilk 4 metreküpünden ücretsiz faydalanacak vatandaşlar, bizvariz.izmir.bel.tr üzerinden yaptıkları başvurular sonrasında kartlarına kavuştu. Sistemdeki 3 bin 398 vatandaşın hayatına dokunacak destekle hanelere ek bütçe yaratılmış olacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Yardımlar Şube Müdürlüğü ekipleri kartları kapı kapı dolaşarak teslim ederken, ihtiyaç sahibi emekliler de İZSU Genel Müdürlüğü’ne bildirildi. Kişilerin Emekli Dayanışma Kartlarına mayıs ayı faturalarına istinaden ödeme yapılacak. Buna göre 4 metreküplük miktarın bedeli Haziran ayı içinde kartlara aktarılacak.

Emekli eşi adına kartı teslim alan Hayriye Canbolat, “Markete gidiyoruz, ertesi gün fiyatlar değişiyor. Gerçekten uçuk rakamlar var. Gençler, anne, baba nasıl yetişsin. İnanılmaz büyük bir ekonomik kriz var. Söyleyecek kelime bulamıyorum. Biz iki kişiyiz, zor geçiniyoruz. Eşim hem emekli hem çalışıyor. Çok zor. Bu uygulama müthiş bir şey. Böyle insanları, böyle belediye başkanlarımızı Allah hep var etsin” dedi.

Hibya Haber Ajansı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Emekli Dayanışma Kartı uygulaması
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı