İlaçlama Ekipleri Gece Mesaisini Muhtarlarla Koordineli Yürütüyor

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent genelinde vektörle mücadelesini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Gece geç saatlere kadar mahalle sokak ve caddeler ilaçlanarak vatandaşların evlerinde ve balkonlarında rahat bir şekilde oturmaları sağlanıyor.

3171 kez okundu.
İlaçlama Ekipleri Gece Mesaisini Muhtarlarla Koordineli Yürütüyor Advert

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte kent genelinde vektörle mücadele çalışmasını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

 Kent genelinde 116 personel, 39 araç ile ilaçlama çalışmalarını sürdüren ekipler Park, bahçe ve ana arterlerde ilaçlama yaparak halkın sağlığını ön planda tutuyor.

 Toplum sağlığını tehdit eden sivrisinek, karasinek ve haşerelere karşı dereler, sulama kanalları, foseptikler, rögarlar, park ve bahçelerde ilaçlama çalışmalarını yürüten ekipler mahalle muhtarlarıyla da sürekli olarak irtibat halinde hareket ediyor.

 Haliliye ilçesi İpekyol Mahalle Muhtarı Mehmet Tuğbay ve Ertuğrul Gazi Mahalle Muhtarı Halil Haktankaçmaz, Karaköprü ilçesi Atakent Mahalle Muhtarı Hasan Gömük ile Karaköprü ilçesi Akpiyar Mahalle Muhtarı Mustafa Bilgin de mahallelerinde yapılan ilaçlama çalışmalarından memnun olduklarını kaydederek ekiplere istedikleri zaman ulaşabildiklerini ifade ettiler.

 

 

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı