Kemal Saraçoğlu'ndan Çelişkili Açıklamalar: Hem adayım hem aday değilim

Şanlıurfaspor eski başkanlarından Kemal Saraçoğlu, düzenlediği basın toplantısında yaptığı çelişkili açıklamalarla dikkat çekti. Saraçoğlu, bir yandan kesin olarak aday olmadığını belirtirken, diğer yandan da kendilerine bir destek verilmesi durumunda aday olabileceklerini ifade etti.

1668 kez okundu.
Kemal Saraçoğlu'ndan Çelişkili Açıklamalar: Hem adayım hem aday değilim Advert

Şanlıurfaspor'un eski başkanlarından Kemal Saraçoğlu, düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamalarla kafaları karıştırdı. Saraçoğlu, aday olmadığını belirtirken, destek verilmesi halinde aday olabileceğini ifade etti. Aynı zamanda, biri yabancı olmak üzere dört Süper Lig oyuncusu ile anlaştıklarını duyurdu.

Saraçoğlu, "Adaylığımızı açıklamıyoruz. Kongrenin son saatine kadar bize bir el uzatılırsa seçime gireriz. Seçime girmemiz ve kazanmamız halinde, biri yabancı dört Süper Lig oyuncusu ile anlaştık," dedi. Ayrıca, "Yarın sabaha kadar bize bir el uzanırsa gövdemizi taşın altına koyarız. Urfaspor'un kurumsallaşması lazım. Şu anda çok amatör yönetiliyor. Geleceğimiz ilk dönemde Şanlıurfaspor'u kurumsallaştıracağız," ifadelerini kullandı.

Kemal Saraçoğlu'nun bu açıklamaları, kamuoyunda çelişkili ve belirsiz olarak değerlendirildi. Şanlıurfaspor camiasında Saraçoğlu'nun adaylık süreci ve kulübün geleceği hakkında merak ve tartışmalar devam ediyor.

 

RHA AJANS

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı