Şanlıurfa Büyükşehir 'de bayram hazırlıkları tamamlandı-(VİDEO)

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tüm hazırlıklarını tamamladı.

1535 kez okundu.
Şanlıurfa Büyükşehir 'de bayram hazırlıkları tamamlandı-(VİDEO) Advert

BÜYÜKŞEHİR’DE BAYRAM HAZIRLIKLARI TAMAM

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tüm hazırlıklarını tamamladı. Vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir ortamda kabir (mezarlık) ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri adına kentteki mezarlıklarda temizlik ve bakım onarım çalışmaları gerçekleştirilirken zabıta ve ALO 153 ekipleri de vatandaşın hizmetine olacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında vatandaşların kabir ziyaretlerini temiz bir ortamda yapmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Şanlıurfa’da vatandaşların bayram günleri ebediyete irtihal eden eş, dost akrabalarının kabir ziyaretlerini daha temiz bir ortamda gerçekleştirebilmesi adına çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi mezarlıklardaki çöp ve yabani otları temizledi.

Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarda kapsamlı şekilde temizlik ve düzenleme çalışması gerçekleştiren ekipler, atıkları araçlarla çöp alanına aktararak kabir ziyaretleri gerçekleştirecek vatandaşlar için mezarlıkları ziyarete hazır hale getirdi.

Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ALO 153 İletişim Hattı 7/24 esasına göre çalışmalarını sürdürecek. Ayrıca Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri de denetimlerini yapmak adına sürekli sahada olacaklar.

# # SON DAKİKA | bir Şanlıurfa DAKİKA | başkanlığı devam ediyor Büyükşehir belediyesi Daha
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı