AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı’dan Kurban Bayramı mesajı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

3245 kez okundu.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı’dan Kurban Bayramı mesajı Advert

Yazmacı mesajında,Aziz milletimizin, kardeş coğrafyalarımızın ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum. Bizleri bayrama eriştiren Rabbime hamdediyor, ibadetlerimizin kabul ve makbul olmasını diliyorum.
Kurban Bayramı'nın ailelerimize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor, Hac görevini yerine getirmek için kutsal topraklarda bulunan vatandaşlarımızın ibadetlerinin kabul olmasını temenni ediyorum.
Bayram vesilesiyle dualarımız, İsrail saldırısı altındaki Filistinli kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm mazlum coğrafyadaki Müslümanların huzura kavuşması yönündedir. Çocuk, kadın, yaşlı demeden pervasızca yapılan saldırıların, mazlumların akan kanları ve gözyaşlarının son bulmasını Rabbimden niyaz ediyorum.
Birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olan bayramın tüm dünyada barışın tesisine de katkı sağlamasını diliyorum.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın daha adil bir dünya düzeninin mümkün olduğunu belirttiği, insanı merkeze alan siyasetini yeryüzünde hakim kılabilirsek, kardeşçe barış içinde yaşamak mümkün olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam âleminin ve aziz milletimizin mübarek Kurban Bayramını yürekten tebrik ediyor, sağlık, huzur ve afiyetle nice bayramlara erişmemizi diliyorum.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı