TBMM İdare Amiri Eyyüpoğlu'ndan kurban bayramı mesajı

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

3365 kez okundu.
TBMM İdare Amiri Eyyüpoğlu'ndan kurban bayramı mesajı Advert

  TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Eyyüpoğlu, mesajında bayramın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini vurguladı.

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, "Kurban Bayramı, paylaşmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergilediğimiz, sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz özel günlerdendir. Bu mübarek günlerde, bayramın ruhuna uygun olarak hoşgörü ve sevgiyle birbirimize yaklaşmalıyız" dedi.

Milletvekili Eyyüpoğlu, özellikle bu dönemde ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmanın önemine dikkat çekerek, "Bayramın bereketini ve sevincini tüm toplum olarak paylaşmak, dayanışma ve yardımlaşma bilincini daha da güçlendirecektir. Kurban ibadetinin hikmetine uygun olarak, kurbanlarımızı ihtiyaç sahipleriyle paylaşmalı, onlara bayramın coşkusunu hissettirmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Eyyüpoğlu, mesajında ayrıca, bayram boyunca trafik kurallarına uyulması ve sağlık tedbirlerine dikkat edilmesi gerektiğini hatırlatarak, "Sevdiklerinizle birlikte huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirmenizi diliyorum. Tüm İslam âleminin Kurban Bayramı en içten dileklerimle kutluyorum." Dedi.

 

# bir DAKİKA | # SON DAKİKA | olarak Daha Şanlıurfa TBMM İdare Amiri Eyyüpoğlu'ndan Mesajı Kurban Bayramı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı