Şanlıurfaspor Genel Kurulunda Gazeteci Ömer Dodanlı'dan Çarpıcı Açıklamalar

Bugün Şanlıurfaspor kulübü tesislerinde gerçekleşen olağan genel kurulunda gazeteci Ömer Dodanlı, dilek ve temenniler bölümünde söz alarak kulübün geçmişte kötü yönetildiğini belirtti.

1864 kez okundu.
Şanlıurfaspor Genel Kurulunda Gazeteci Ömer Dodanlı'dan Çarpıcı Açıklamalar Advert

Bugün Şanlıurfaspor kulübü tesislerinde gerçekleşen olağan genel kurulunda gazeteci Ömer Dodanlı, dilek ve temenniler bölümünde söz alarak kulübün geçmişte kötü yönetildiğini belirtti.

Dodanlı, kulübün menajerler, koordinatörler ve "İndire-Gandi Cebellezi" oyunları ile yönetildiğini belirtti. Yeni yönetimin şeffaf olması gerektiğini vurguladı.

Dodanlı, futbol dünyasında başarılı olmanın sadece para harcamakla mümkün olmadığını, doğru hamleler yapmanın ve oyuncuları iyi analiz etmenin önemini belirtti.

Şanlıurfaspor'un geçmişte yaşadığı mali sıkıntıların, takımın kurnaz menajerlerin tuzaklarına düşmesine sebep olduğunu ifade etti. Bu durumun bol sıfırlı kontratlar ve yüksek tazminatlarla kulübün mali yapısını daha da zorlaştırdığını dile getirdi.

Dodanlı: "Başarı İçin Sadece Para Yetmez"

Gazeteci Ömer Dodanlı, futbol dünyasında başarılı olmanın yalnızca para harcamakla mümkün olmadığını, aynı zamanda doğru hamleler yapmanın ve oyuncuları iyi analiz etmenin önemine dikkat çekti. Şanlıurfaspor'un geçmişte yaşadığı mali sıkıntıların, takımın akıllı menajerlerin kurnazca taktiklerine ve tuzaklarına düşmesine sebep olduğunu belirtti.

-Mali Sıkıntılar ve Menajer Oyunları

Dodanlı, bol sıfırlı kontratlar ve yüksek tazminatların takımın mali yapısını daha da zor duruma soktuğunu söyledi. Menajerlerin ve işbirlikçilerinin kulübü hem rezil hem de vezir edebileceğini, ancak şimdiye kadar vezir edenine rastlanmadığını belirtti. Temiz ve hesap verebilir yönetimlerin her dönemde mevcut olduğunu vurgulayan Dodanlı, işini layıkıyla yapanları bu eleştirilerin dışında tuttuğunu ekledi.

-İbretlik Bir Orta Saha Problemi Hikayesi

Konuşmasının sonunda, futboldan anlamayan bir kulüp başkanının yaşadığı ibretlik bir durumu anlatarak eleştirilerini somutlaştırdı. Paralı bir başkan, takımın başarısız sonuçlar alması üzerine hocasının tavsiyesiyle sürekli orta saha transferi yapar. Ancak, sezon sonunda takım bir alt kümeye düşer. Başkan, hocasına bu durumu sorduğunda yine "orta sahada problem var" cevabını alır. Başkan, bu duruma şaşırarak "orta saha dediğiniz kaç dönüm ki o kadar futbolcu aldık dolduramadık" diye tepki gösterir.

”Futbol Hesap Kitap İşidir"

Ömer Dodanlı, futbolun bir hesap kitap işi olduğunu ve işin ehli kişilerle başarı sağlanabileceğini belirterek, futboldan anlamayanların orta saha problemi meselesinin ne kadar ibretlik olduğunu vurguladı.

Yeni yönetimin şeffaf ve hesap verebilir olmasının gerekliliğine dikkat çeken Dodanlı, Şanlıurfaspor'un gelecekte bu tür hatalardan ders alarak daha başarılı olmasını temenni etti.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı