Başkan Özdemir: Engelleri birliktelikle aşacağız

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı’nın düzenlediği bayramlaşma programına katıldı.

118 kez okundu.
Başkan Özdemir: Engelleri birliktelikle aşacağız Advert

CHP Bursa İl Başkanlığı, Kurban Bayramı nedeniyle Kültürpark Özgen Çay Bahçesi’nde geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirdi.

Arife günü düzenlenen etkinliğe Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa Milletvekilleri Orhan Sarıbal ve Hasan Öztürk, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Harmancık Belediye Başkanı Haşim Ali Arıkan, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş kadın kolları, gençlik kollarının yanı sıra esnaf oda başkanları, muhtarlar, mahalle temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Nilüfer Belediye Başkanı Özdemir, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada birlikteliğin önemine vurgu yaparak, “Uzun zamandır görmediğimiz kalabalıklarla birlikteyiz. İktidar olmak biraz da böyle bir şey. İktidar olmanın, yönetmenin duygusu, kendi arkadaşlarının ve yoldaşlarının karar verme süreçlerinde yer almanın duygusu bambaşka bir şey. Artık sorunlara çok daha hızlı çözümler üretiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yereldeki başarının geneli etkileyeceğinin iktidarın da farkında olduğuna dikkat çeken Başkan Özdemir, “İşte tam da bu yüzden, bizim başarılı olmamamız için ellerinden geleni yapıyorlar. Bizim yoldaşlarımız 12 Eylül zindanlarını aşmış, önlerine konulan her türlü engeli bertaraf etmişlerdir. Biz de aynı şekilde, bu engelleri aşacağız” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Başkan Özdemir: Engelleri birliktelikle aşacağız
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı