"Halkın daha iyi bir hayata kavuşmasını hedefliyoruz"

Çin Komünist Partisi’nin(ÇKP) 2012 yılında gerçekleştirilen 18. Ulusal Kongresi’nden bu yana, ÇKP Merkez Komitesi Genel Sekreteri ve Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping farklı şehirlere ve köylere giderek incelemelerde bulundu.

72 kez okundu.
Advert

Çin Komünist Partisi’nin(ÇKP) 2012 yılında gerçekleştirilen 18. Ulusal Kongresi’nden bu yana, ÇKP Merkez Komitesi Genel Sekreteri ve Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping farklı şehirlere ve köylere giderek incelemelerde bulundu. Xi Jinping, halkın yaşam standardının iyi olup olmadığını, çocukların eğitim koşullarının nasıl olduğunu ve vatandaşların sağlık hizmetlerinde zorluk yaşayıp yaşamadıklarını yakından takip etti.

Xi Jinping, amaçlarını “Hedefimiz hem iddialı hem de basittir. Hedefimizin temeli, halkın daha iyi bir yaşam sürmesini sağlamaktır.” şeklinde ifade etti.

Xi Jinping, vatandaşların evlerine kadar giderek onlarla yüz yüze, gönülden iletişim kurarak beklentilerini kendilerinden dinledi. Xi Jinping, ancak tabana derinlemesine inerek halkın gerçek durumunu anlamaları halinde halkın daha iyi bir yaşam sürmesini sağlayabileceklerini ve insanların çıkarlarına uyan politika önlemlerini alabileceklerini belirtti.

Halkın mutluluğu için Xi Jinping durmadan çalışıyor ve çaba gösteriyor. Xi Jinping, halkı her zaman kalbindeki en yüksek yere koyuyor ve halka olan derin sevgisini eylemleriyle gösteriyor.

Xi Jinping, şöyle sözlerini sürdürdü:

“Ben özverili olacağım ve halkı hiç hayal kırıklığına uğratmayacağım!”

Hibya Haber Ajansı

"Halkın daha iyi bir hayata kavuşmasını hedefliyoruz"
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı