Hatimoğulları Ceylanpınar Belediyesi’ni ziyaret etti-(VİDEO)

DEM Parti Eş Genel Başkanlarının DEM Partili belediyeleri ziyaretleri sürüyor. Eş Genel Başkan Tülay Hatimoğulları bugün Ceylanpınar Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

1741 kez okundu.
Hatimoğulları Ceylanpınar Belediyesi’ni ziyaret etti-(VİDEO) Advert

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 31 Mart yerel seçimlerinde DEM Parti'nin kazandığı Urfa ilçe belediyelerini ziyaretleri kapsamında bugün Ceylanpınar’daydı.


Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları’nın yanı sıra  Urfa Milletvekilleri Ferit Şenyaşar, Ömer Öcalan, DEM Parti Urfa İl Eş başkanları Sema Aişeoğlu ve Bekir Karakeçili ile İl yöneticilerinin bulunduğu heyet, Belediye Eş Başkanları Rahşan Yazar, Uğur Kahraman ve yurttaşlar tarafından çiçeklerle karşılandı. Karşılama sonrası belediye binasına geçen heyet, burada bulunanlarla bayramlaştı. Eşbaşkanlar Kahraman ve Yazar birer konuşma yaparak heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Hatimoğulları, burada yaptığı konuşmada DEM Partinin devraldığı Ceylanpınar Belediyesi’nin enkazlık durumunu, daha önceki yönetimlerin yarattığı tahribatı hatırlatarak "Bütün olanaksızlıklara rağmen şikayet etmeyeceğiz. Bu halkın bizi çözüm mercii olarak seçtiğinin bilinciyle, biz kendi olanaklarımızı yaratarak, hizmeti üretmek zorundayız. Bu konuda bizde merkezi düzeyde üstümüze düşen katkıyı yapmaya hazırız” dedi.

Hakkari Belediyesine kayyım atanmasına değinen Hatimoğulları, Kayyım meselesinin artık sadece DEM Parti’nin sorunu olmadığına dikkat çekerek “Kayyım artık tüm Türkiye’nin meselesi, geçmişe kıyasla tepkileri gayet olumlu olarak görüyoruz. İster belediyemiz olsun ister olmasın her yerde kayyım politikalarına karşı cevap olacağız. Bunun için halkın belediyelerini sarıp sarmalaması, belediye yönetimlerinin de halkın içinde olması oldukça önemlidir” dedi.

Halkın teveccühüyle kazanılan yerel yönetim seçim zaferlerinden dolayı eşbaşkanları tebrik ederek kutlayan Hatimoğulları yönetime başarılar dileyerek ziyaretini sonlandırdı. 

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı