Peugeot 2024 Paris Moda Haftasına göz alıcılık katacak

PEUGEOT, tasarımı sadece otomobillerinde değil, farklı alanlarda da desteklemeye devam ediyor.

74 kez okundu.
Peugeot 2024 Paris Moda Haftasına göz alıcılık katacak Advert

Dünya moda endüstrisine yön veren Paris Moda Haftası’nın resmi otomotiv ortağı olan PEUGEOT, ikonik ve lüks markaların yanı sıra yeni yetenekleri de öne çıkartan etkinliğin merkezinde yer alarak göz alıcılığını ve zarafetini bir kez daha somutlaştırıyor. Ayrıca PEUGEOT, 2024 Paris Moda Haftası’na özel olarak avantgard moda markası 3.PARADIS’in kurucusu, yetenekli Fransız tasarımcı Emeric Tchatchoua ile olan iş birliğini de sürdürmeye devam ediyor. Göz alıcılık tutkusunun en iyi modacılar ve genç tasarımcılar tarafından yansıtılacağı Paris Moda Haftası’nda sürüş keyfi bu kez, modanın itici gücü olacak. Fransız mükemmelliğini simgeleyen PEUGEOT ve Paris Moda Haftası, dünya moda endüstrisine farklı bir bakış açısıyla yaklaşacak.

Göz alıcılığı sadece otomobillerinde değil, farklı alanlarda da desteklemeye devam eden PEUGEOT, insan merkezli stratrejisi ile 50 yıldır moda tasarımcılarını ön plana çıkartan, Fédération de la Haute Couture et de la Mode tarafından düzenlenen Paris Moda Haftası® ile iş birliği yapıyor. 2024 yılında ilk kez 18-27 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan İlkbahar/Yaz 2025 Erkek Moda edisyonuyla moda dünyasının bugününe ve geleceğine şekil verecek olan Paris Moda Haftası, 24-27 Haziran tarihlerinde ise Sonbahar/Kış 2024/2025 2025 Haute Couture haftasıyla göz alıcılığı ön plana çıkartacak.

PEUGEOT, bu ortaklığın resmi partneri olarak Paris Moda Haftası tarafından davet edilen kişilerin ulaşımında kullanılacak olan 408 Hybrid ve 408 Plug-in Hybrid modellerinin yanı sıra yeni e-3008’de dahil olmak üzere Paris Moda Haftası’na 30 araçlık büyük bir ürün yelpazesiyle eşlik edecek.  Son iki yılda tamamen yenilenen ürün gamıyla göz alıcılığı markanın merkezine yerleştiren PEUGEOT, farklı sanatsal alanlarda kurduğu ortaklıklarla insan merkezli ve yaratıcı bir tutum sergiliyor. Geçtiğimiz yıl Dünya Dayanıklılık Şampiyonası’na katılan PEUGEOT, Hypercar Elite sınıfında yer alan PEUGEOT 9X8’i tam anlamıyla bir sanat eserine dönüştüren J. Demsky ile iş birliği yapmıştı. Ayrıca PEUGEOT, Fransız televizyon kanalı TF1’deki yaratıcı bireylerin tüm sanatsal alanlardaki çalışmalarını vurgulayan Sublime Inspiration adlı programı da destekleyerek bireylerin sanatsal yönüne verdiği değeri bir kez daha gözler önüne seriyor.

PEUGEOT, 2024 Paris Moda Haftası aracılığıyla lüks moda markası 3.PARADIS’in kurucusu, son derece yetenekli bir Fransız tasarıcımcı olan Emeric Tchatchoua ile iş birliğini sürdürmeye devam ediyor. 2023 yılında başlayan bu önemli iş birliği, Emeric Tchatchoua’nın PEUGEOT INCEPTION CONCEPT modelinden esinlenerek tasarladığı benzersiz bir kıyafetin ortaya çıkmasıyla sonuçlandı. PEUGEOT’nun gelecek vizyonunu yansıtan INCEPTION CONCEPT’ten ilham alan kıyafet, modanın bugünü ve geleceği hakkında ipuçları taşıyor. 3 boyutlu merceksi baskıyla üretilen ve bakış açısına göre renk değiştirerek optik bir illüzyon yaratan kıyafet ayrıca yüksek teknoloji ürünü bir parça olarak öne çıkıyor.

Emeric Tchatchoua bu yıl ilk kez Paris Moda Haftası’na katılıyor ve  hayallerini gerçekleştirme yolundaki bu heyecanlı serüvende PEUGEOT kendisine eşlik ediyor. 3.PARADIS’in göz alıcı renklerinden ilham alan iki PEUGEOT 408 modeli de bu etkinliğin öne çıkan ilgi çekici öğelerinden olacak. PEUGEOT, el sanatlarının mükemmeliğini, verilen mesajların gücünü, tarzların benzersizliğini ve farklı kültürlerin zenginliğini bir araya getirererek lüks, rüya ve ilham verici bir moda yaratan 3.PARADIS’in değerleriyle özdeşleşiyor. PEUGEOT’nun modaya dair iyimser bir vizyon ortaya koyması markanın elektrikli ulaşım geleceğine dair iyimser vizyonuyla da örtüşüyor.

Hibya Haber Ajansı

Peugeot 2024 Paris Moda Haftasına göz alıcılık katacak
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı