Başkan Büyükkılıç, yabancı uyruklu öğrencilerle bir araya geldi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Medeniyetin Burçları Uluslararası Öğrenci Akademisi'nin bayramlaşma ve mezuniyet töreni programına katılarak, farklı ülkelerden gelen öğrencilerle bir araya geldi.

218 kez okundu.
Başkan Büyükkılıç, yabancı uyruklu öğrencilerle bir araya geldi Advert

Kayseri Medeniyetin Burçları Derneği ve Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’nın ortaklaşa organize ettiği Kayseri Uluslararası Öğrenciler Akademisi 2024 yılı faaliyetleri kapsamında Kurban Bayramı dolayısıyla Bayramlaşma, kapanış ve sertifika programı düzenlendi.

Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili Dr. Murat Cahid Cıngı ile birlikte Medeniyetin Burçları Uluslararası Öğrenci Akademisi'nin bayramlaşma ve mezuniyet töreni programına katıldı.

Program yabancı uyruklu öğrencilerin etkinlikleri ile başladı. Programda öğrenciler hem şiir okudu, hem de türküler seslendirdi. Öte yandan Türk Halk Müziği Sanatçısı Namık Kemal Bilgin’in bağlaması eşliğinde seslendirilen eserlere diğer öğrencilerde eşlik etti.

Programın ardından konuşma yapan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, öğrencilerin bayramlarını kutlayarak kendilerini Kayseri’de görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Konuşmaların ardından 2024 Uluslararası Öğrenciler Akademisi kapsamında sertifika almaya hak kazanan öğrenciler arasından, 20 öğrenciye sertifikalarının takdimi yapıldı.  Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Hibya Haber Ajansı

Başkan Büyükkılıç yabancı uyruklu öğrencilerle bir araya geldi
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız