Bu Yaz Büyükşehir İle Dolu Dolu Geçecek

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan gençlik merkezleri, spor salonları, semt sahaları, açık ve kapalı yüzme havuzları yaz döneminde binlerce genci ağırlayacak. Gençler yaz ayında boş vakitlerini spor aktiviteleriyle dolu dolu geçirecek.

1688 kez okundu.
Bu Yaz Büyükşehir İle Dolu Dolu Geçecek Advert

 Okulların tatil olmasıyla beraber tüm öğrenci gruplarına yönelik çalışmalar başlatan

Büyükşehir Belediyesi gençler için 19 farklı branşta kurs ve sosyal etkinlikler düzenleyecek.

 Gençlerin yaz aylarında boş vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirmesi amacıyla hazırlıklarını tamamlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basketbol, Voleybol, Futbol, Taekwando, Güreş, Judo, Yüzme, Okçuluk, Kick-Box, Karate, Dart, Kort Tenisi, Resim, Bilgisayar, Saz, Keman, Gitar, Satranç ve Değerler eğitimi branşlarında kurslar düzenliyor.

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde başvurular alınmaya başlandı. Yaz kurslarına kayıt yaptırmak isteyen gençler velileri ile birlikte 12 Haziran 2024 - 6 Temmuz 2024 tarihine kadar Büyükşehir Belediyesine bağlı gençlik merkezileri ve havuzlara müracaat edebilirler.

 Ayrıca yaz kursları ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen veliler Gençlik ve Spor Dairesine bağlı tüm birimlere başvuru yapabilir. Büyükşehir Belediyesi ALO 153 iletişim merkezini arayarak ilgili kurslarla ilgili bilgi alabilirler.

 Kayıt Son Başvuru Tarihi 06 Temmuz 2024

Kurs Başlangıç Tarihi 01 Temmuz 2024

Kurs Bitiş Tarihi 30 Ağustos 2024

 

 

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız