Eski başkandan eski başkana imalı gönderme: "Urfa’yı Beraber Bu Hale Getirdiniz"

Yerel seçimleri kaybeden Zeynel Abidin Beyazgül’ün Karadeniz ziyareti siyasi tartışmalara neden oldu.

1763 kez okundu.
Eski başkandan eski başkana imalı gönderme: Advert

31 Mart Yerel seçimlerini kaybeden Zeynel Abidin Beyazgül’ün Karadeniz ziyareti siyasi tartışmalara neden oldu.

31 Mart yerel seçimleri sonrasında ortalıkta görülmeyen Şanlıurfa eski Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karadeniz'de ortaya çıktı. Beyazgül, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Koordinatörü Ayşe Sula Köseoğlu'nun Trabzon'da kendisine ev sahipliği yapmasına teşekkür etti.

Bu ziyaret ve paylaşım, siyaset sahnesinde çeşitli yorumlara neden oldu. Özellikle AK Parti içindeki ilişkiler ve geçmiş dönem performansları üzerinden tartışma konusu olan Beyazgül’ün Karadeniz'de görünmesi dikkat çekti.Ancak bu ziyaret Beyazgül'ün eski yol arkadaşları tarafından eleştirildi ve siyasi göndermelerle yorumlandı.

- "Urfa’yı Beraber Bu Hale Getirdiniz"

Ziyarete ilişkin eleştiriler de gecikmedi. AK Parti Bozova İlçe eski başkanı Eczacı Süleyman Deveci, Beyazgül'ün paylaşımını alıntılayarak, "Eee birbirinizi ziyaret edin tabi. Urfa’yı beraber bu hale getirdiniz. Hakkınızdır." ifadelerini kullandı.

Bu eleştiri, özellikle Şanlıurfa'da Beyazgül’ün döneminde yaşananlar ve AK Parti’nin yerel yönetim politikaları üzerinden yapılan tartışmaları yeniden alevlendirdi.

Zeynel Abidin Beyazgül'ün Karadeniz ziyareti, siyasi arenada tartışmalara neden oldu. Beyazgül’ün bu ziyareti, AK Parti içindeki dinamikleri ve ilişkileri yeniden gündeme getirdi. Ziyaretin ardından yapılan yorumlar ve eleştiriler, partinin yerel yönetim performansına dair çeşitli görüşlerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Beyazgül’ün Karadeniz ziyareti ve sonrasında yaşanan gelişmeler, önümüzdeki günlerde de siyasi arenada konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız