Başkan Çiftçi'den, Urfa’ya ‘Şanlı’ unvanının verilişinin 40. yıldönümü mesajı

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Urfa’ya ‘Şanlı’ unvanının verilişinin 40. yıldönümünde bir kutlama mesajı yayınladı

1379 kez okundu.
Başkan Çiftçi'den, Urfa’ya ‘Şanlı’ unvanının verilişinin 40. yıldönümü mesajı Advert

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Urfa’ya ‘Şanlı’ unvanının verilişinin 40. yıldönümünde bir kutlama mesajı yayınladı.

Tarih boyunca kadim medeniyetlere ev sahipliği yapmış olan Urfa’nın kurtuluş savaşında da kendine yakışır bir destan yazdığını belirten Başkan Nihat Çiftçi, ecdadın bu kahramanlığına karşılık TBMM tarafından "Şanlı" unvanının verilmesinin 40. yıl dönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutladıklarını dile getirdi.

Başkan Nihat Çiftçi mesajında şu ifadeleri kullandı:  “ Şanlıurfa, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle, geçmişten bugüne medeniyetlerin beşiği olmuş bir şehir olarak, her zaman göğsümüzü kabartmıştır. 40 yıl önce, bu kadim şehrimize "şanlı" unvanının verilmesi, hem şehrimizin fedakâr insanlarının mücadelesinin bir nişanesi, hem de tarihimizdeki onurlu duruşumuzun bir simgesidir.

Şanlıurfa'nın her köşesinde hissedilen bu gurur, bizleri birlik ve beraberlik içinde daha güzel yarınlara taşıyacaktır. Şanlıurfa, tarih boyunca olduğu gibi bugün de birliğin, kardeşliğin ve barışın sembolü olmaya devam edecektir.

Bu anlamlı gün vesilesiyle tüm hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyor, vatan toprağı için canını ortaya koymuş kahraman Şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Onların bizlere bıraktığı bu değerli mirası, gelecek nesillere aktarmak ve şehrimizi daha da ileri taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız