Çocuklar, Haliliye Belediyesi İle Bu Yaz Yüzme Öğrenecek

Haliliye Belediyesi’nin Yaz Spor Okulları kapsamında hizmet veren ücretsiz yüzme kursları yoğun ilgiyle başladı. Yaz tatilini yüzme öğrenere geçirmek isteyen çocuklar, yüzme antrenörleri eşliğinde havuzun keyfini çıkarıyor.

3198 kez okundu.
Çocuklar, Haliliye Belediyesi İle Bu Yaz Yüzme Öğrenecek Advert

Haliliye Belediyesi tarafından başlatılan Yaz Spor Okulları kapsamında çocuklar yüzme öğreniyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Yaz Spor Okulları ile gençlerin spor alışkanlığı kazanması ve spora yönlendirilmesi hedefleniyor. Bu kapsamda; Haliliye Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi, Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezi ile Aliya İzzetbegoviç Süleymaniye Spor Kompleksinde hizmet veren yüzme kursları, okulların tatil edilmesiyle yoğun taleple başladı. Kız ve erkek çocuklar için yaş aralıklarına göre farklı seanslar halinde devam eden yüzme kursunda çocuklara temel yüzme eğitimi öğretiliyor. Yüzme eğitimi veren antrenörler, kursiyer çocuklara suda panik yaşamamaları için yüzme tekniklerini anlatıyor. Hem yaz tatilini değerlendiren hem de yüzme havuzlarında serinleyen çocukların mutluluğu ise gözlerine yansıyor. Bu yaz yüzme öğrenmek istediklerini ifade eden çocuklar, ücretsiz yüzme kursu ile hizmet veren Haliliye Belediyesine ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyor.

Öte yandan; Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri erkek çocuklar için hizmet veren yüzme kursu, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri ise kız çocukları için hizmet veriyor.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız