Ahin Güneş'ten Basın Daire Başkanlığı Atamasına Eleştiri :"Mod firot, dımıs kirîn..."

Gazeteci Ahin Güneş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanlığına yapılan atama ile ilgili sosyal medya hesabından dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

3201 kez okundu.
Ahin Güneş'ten Basın Daire Başkanlığı Atamasına Eleştiri : Advert

Gazeteci Ahin Güneş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanlığına yapılan atama ile ilgili sosyal medya hesabından dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Güneş, şehirde yaşanan bu değişimle ilgili görüşünü soran dostlarına Kürtçe bir deyimle yanıt verdi.Güneş'in Kürtçe yanıtı şu şekilde oldu: "Mod firot, dımıs kirîn..." Bu deyim, "Beyaz Üzüm Pekmezi sattı, Kara Üzüm pekmezi aldı" anlamına geliyor. Güneş, bu ifadeyle yapılan atamanın anlamlı bir değişim olmadığını ima etti.


Açıklamalarına devam eden Güneş, bu ifadeyi açıklamak isteyen dostuna, "Yanisi şu; BATI CEPHESİNDE YENİ BİRŞEY YOK..." dedi. Güneş'in bu sözleri, Amerikan filmine atıfta bulunarak, değişimin aslında büyük bir yenilik getirmediğini vurguladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bu yeni atamanın şehirdeki medya ve halkla ilişkiler çalışmalarına nasıl yansıyacağı ise zamanla belli olacak.

RHA AJANS 

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız