Meğer Delioğlu, Affını istemiş...

AK Parti İl Başkanı, görevinden affını talep ettiğini açıkladı.

3369 kez okundu.
Meğer Delioğlu, Affını istemiş... Advert

Görevden alınan Ak Parti Şanlıurfa il başkanı Ali İhsan Delioğlu, görevden alınmasının ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Delioğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti;"Görevde bulunduğu bir yılı aşkın sürede hizmet eden İl Başkanı, uzun zamandır bu talebini dile getirdiğini ve bugün itibariyle yenilediğini belirtti. Affı talebinin Cumhurbaşkanı ve Genel Merkez’in takdirine bırakıldığını ifade etti.

Açıklamasında, kendisine bu onurlu görevi layık gören ve iline hizmet etme fırsatı veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’e ve ekibine teşekkürlerini sundu. Zorlu süreçte omuz omuza çalıştığı mesai arkadaşlarına, destek veren milletvekillerine ve tüm teşkilat mensuplarına da minnettarlığını dile getirdi.

İl Başkanı, her zamankinden daha istekli ve heyecanlı bir şekilde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mücadelesinde yanında ve izinde olmaya devam edeceğini belirterek, "AK Parti Türkiye’nin tarihidir. AK Parti Türkiye’nin inancıdır. AK Parti Türkiye’nin geleceğidir. Tarihimize, kültürümüze, inancımıza ve geleceğimize sahip çıkmak üzere mücadelemiz devam edecektir," dedi.

 

# Etti bir DAKİKA | # SON DAKİKA | başkanı Daha
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi