Akçakale 'de kaybolan şahıs Şanlıurfa 'da bulundu

Akçakale ilçesinde ikamet eden ve 28 Haziran 2024 tarihinde evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Z.Y. (34) isimli kadın Şanlıurfa 'da polis tarafından bulundu.

1461 kez okundu.
Akçakale 'de kaybolan şahıs Şanlıurfa 'da bulundu Advert

Akçakale ilçesinde ikamet eden ve 28 Haziran 2024 tarihinde evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Z.Y. (34) isimli kadın, İlçe Jandarma tarafından kayıp olarak aranmaktaydı. Z.Y.'nin kaybolmasıyla ilgili olarak, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kapsamlı bir çalışma başlatıldı.

Kayıp ihbarının alınmasının ardından, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri vakit kaybetmeden harekete geçti. Başta Haliliye İlçe Emniyet Müdürlüğü olmak üzere birçok birim koordineli bir şekilde çalışarak, Z.Y.'nin bulunması için gerekli tüm adımları attı. Jandarma ve emniyet güçlerinin iş birliğiyle yürütülen arama çalışmaları, büyük bir titizlikle sürdürüldü.

Haliliye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gelen ihbarlar ve yapılan araştırmalar sonucunda Z.Y.'nin izini sürmeyi başardı. Yoğun uğraşlar ve dikkatli takip neticesinde, Z.Y. sağ salim bulunarak ailesine teslim edildi. Z.Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Z.Y.'nin bulunması, ailesi ve yakınları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kaybolan kişilerin bulunması için vatandaşların da duyarlılık göstermesi gerektiğini vurguladı. Emniyet yetkilileri, kayıp ihbarlarının hızlı bir şekilde yapılmasının önemine dikkat çekerek, böyle durumlarda vakit kaybetmeden 112 acil bildirim hattının aranması gerektiğini belirtti.

 

# bir DAKİKA | Şanlıurfa # SON DAKİKA | Tarafından olarak haber 2024 Şanlıurfa 'da Bulundu Haliliye 'de Akçakale 'de kaybolan şahıs
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Powell Fed'in faiz indirmeden önce daha fazla güvene ihtiyacı olduğunu söyledi
Powell Fed'in faiz indirmeden önce daha fazla güvene ihtiyacı olduğunu söyledi
AKUT Bingöl ekibi, Kartal Yaylası'nda mahsur kalan vatandaş için operasyona çıktı
AKUT Bingöl ekibi, Kartal Yaylası'nda mahsur kalan vatandaş için operasyona çıktı