Şanlıurfa-İstanbul Uçağı Rötar Yaptı! Yolcular Çileden Çıktı

Şanlıurfa-İstanbul Uçağı Rötar Yaptı! Yolcular Çileden Çıktı

1491 kez okundu.
Şanlıurfa-İstanbul Uçağı Rötar Yaptı! Yolcular Çileden Çıktı Advert

Ajet Havayolları’nın Şanlıurfa’dan İstanbul’a gidecek uçağının hareket saatinin bir buçuk saat gecikmesi yolcuların tepkisine neden oldu. Şanlıurfa Havalimanı’nda bekleyen yolcular, rötar nedeniyle büyük bir hayal kırıklığı yaşadı ve durumu protesto etti.

Yolculardan H.İ., RHA Ajansa yaptığı özel açıklamada şunları kaydetti: "Biz Şanlıurfalılar neden hep ikinci sınıf muamelesi görüyoruz. Yetkililer nerede, ne iş yapıyorlar? Kışın sis nedeniyle uçaklar inmez, yazın turizm nedeniyle uçaklar Şanlıurfa'dan çekilir. Ya da hep rötarlı olur. Neden bu böyle? Biz 5 dakika geç kalsak uçağın kapıları kapatılır, yolcu alınmaz. Ama söz konusu rötar olunca yolcu bilgilendirilmez. Bu biz Urfalılara reva mı? Şanlıurfa'ya bu yapılan rötarlar turizme büyük bir darbedir. Artık yeter! Birilerinin bu uçak seferlerinin düzene bindirilmesi için harekete geçmesi gerekir. Ben buradan başta Şanlıurfa Valimiz Hasan Şıldak'a ve Şanlıurfa milletvekillerine, siyasi parti il başkanlarına ve STK'lara çağrıda bulunuyorum. Bu yapılanlar Şanlıurfa'nın ticaretine ve turizmine zarar veriyor. Birlik ve beraberlik içerisinde bir an önce bu uçak seferleri ve rötar işlerini lütfen çözmek için harekete geçin."

Bu gecikmenin ardından, Ajet Havayolları yetkilileri herhangi bir açıklama yapmadı. Yolcular, bilgilendirme yapılmamasından dolayı da ayrıca şikayetçi oldu. Havalimanında bekleyen yolcular, yetkililerin sorunlarını dikkate almasını ve bu tür aksaklıkların bir daha yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını talep etti. Bu tür rötarların, özellikle turizm sezonunda, bölge ekonomisine büyük zarar verdiği ifade edildi. Yolcular, Şanlıurfa'ya yapılan bu muamelenin sona ermesini ve uçuşların daha düzenli hale getirilmesini istiyor.

 

# DAKİKA | bir Şanlıurfa # SON DAKİKA | Daha Etti Şanlıurfa'nın ne? Şanlıurfa-İstanbul Uçağı Yolcular Çileden Çıktı** Rötar Yaptı!
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
 Avrupa piyasalarının olumsuz havanın yatışmasının ardından yükselişle açılması bekleniyor
Avrupa piyasalarının olumsuz havanın yatışmasının ardından yükselişle açılması bekleniyor
Powell Fed'in faiz indirmeden önce daha fazla güvene ihtiyacı olduğunu söyledi
Powell Fed'in faiz indirmeden önce daha fazla güvene ihtiyacı olduğunu söyledi