Birecik Bağlarbaşı - Ayran Güzergâhında Asfalt Öncesi Hazırlıklar Tamamlanıyor

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sahil ilçesi konumunda olan Birecik’te altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde PMT serimi gerçekleştirerek sathi asfalt öncesi son hazırlıklarını tamamlıyor. Birecik ilçesinin en büyük mahallerinden olan Bağlarbaşı-Ayran yolu daha konforlu oluyor.

3274 kez okundu.
Birecik Bağlarbaşı - Ayran Güzergâhında Asfalt Öncesi Hazırlıklar Tamamlanıyor Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerdeki ihtiyaçları bir bir tespit ederek vatandaşlara hizmet üretmeyi sürdürüyor.

 Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, ilçeler ve kırsal mahallelerde sathi asfalt öncesi son hazırlıklar, asfalt, bakım ve onarım gibi hizmetlerine aralıksız devam ediyor.

 Ekipler, Birecik kırsalında vatandaşların yoğunlukla kullandığı bir grup yolu niteliğinde olan Bağlarbaşı - Ayran, güzergâhında sathi asfalt öncesi son hazırlıklarını tamamladı. Güzergâh önümüzdeki günlerde asfaltla buluşturularak vatandaşların konforlu ulaşımdan yararlanmaları sağlanacak.

 Ayran Mahallesi Muhtarı İzzet Şen ve Bağlarbaşı Mahallesi Muhtarı Mehmet Öztürk de mahallelerinde yapılan çalışmaları ekiplerle birlikte takip etti. Çalışmaların bölge için son derece önemli olduğunu kaydeden muhtarlar bölgeye gösterdiği desteklerden ötürü Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a teşekkürlerini iletti.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Powell Fed'in faiz indirmeden önce daha fazla güvene ihtiyacı olduğunu söyledi
Powell Fed'in faiz indirmeden önce daha fazla güvene ihtiyacı olduğunu söyledi
AKUT Bingöl ekibi, Kartal Yaylası'nda mahsur kalan vatandaş için operasyona çıktı
AKUT Bingöl ekibi, Kartal Yaylası'nda mahsur kalan vatandaş için operasyona çıktı