Genç Millilerimiz Kadroda Hedef Gençlik Olimpiyatları

Türk hokeyinin genç yetenekleri, Hırvatistan’da düzenlenecek Açıkalan Hokey U16 5S Avrupa Şampiyonası’nda milli formayı giyecek. Aysel Sezer, Şehriban Sezer ve erkeklerde Kemal Gözel, Milli takımımızın ilk iki sıraya girmesi durumunda Gençlik Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil edecekler.

1914 kez okundu.
Genç Millilerimiz Kadroda Hedef Gençlik Olimpiyatları Advert

Hırvatistan’da yapılacak olan Açıkalan Hokey U16 5S Avrupa şampiyonasında Milli formayı giyecek olan sporcularımız; Aysel SEZER, Şehriban SEZER ve erkeklerde Kemal GÖZEL Milli takımımımızın İlk 2 sıraya girmeleri halinde Gençlik Olimpiyat kotasına girerek bizleri Olimpiyatlarda temsil edecekler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Suruç Hokey Spor Kulübü Başkanı Mustafa Yüksel sporcularla gurur duyduklarını belirterek " Sporcularımız başarıda sınır tanımıyor. İnşallah bu başarıyı olimpiyat kotasın da  yaşayacağız. Sporcularımız bizleri olimpiyatlarda da temsil edecek emek veren takımımızı hocalarımızı ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan hemşerilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Açıklamasında spora ve sporculara verdikleri desteklerinden dolayı Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'a da teşekkür eden Yüksel " Sayın Valimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Valimizi ilimize atandığından bu yana hiçbir zaman bizlerden ve sporcularımızdan desteğini esirgemedi. Kendilerinin ilimizde görev yapması bizim için çok büyük bir şans ve gurur kendilerine minnettarız" dedi.

 

 

 

 

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Powell Fed'in faiz indirmeden önce daha fazla güvene ihtiyacı olduğunu söyledi
Powell Fed'in faiz indirmeden önce daha fazla güvene ihtiyacı olduğunu söyledi
AKUT Bingöl ekibi, Kartal Yaylası'nda mahsur kalan vatandaş için operasyona çıktı
AKUT Bingöl ekibi, Kartal Yaylası'nda mahsur kalan vatandaş için operasyona çıktı