Şanlıurfa’da İşletmelerin Hızını Bulut Teknolojisi Artıracak

Dünya gelişen teknolojilere adapte olmaya devam ederken, Şanlıurfa’nın da bu hıza ayak uydurmaya çalıştığını belirten DİA Yazılım Genel Müdürü Suha Onay, her işletmenin bu hızlı e-dönüşüme ihtiyacının bulunduğunu ifade etti.

172 kez okundu.
Şanlıurfa’da İşletmelerin Hızını Bulut Teknolojisi Artıracak Advert

DİA Yazılım Genel Müdürü Suha Onay, tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Şanlıurfa’nın hızlı bir gelişime ihtiyacı olduğunu belirterek, “Şanlıurfa’nın bu gelişime oldukça hızlı ayak uydurması gerekiyor. Hızla değişen dünyada teknolojik değişim ve dönüşüm gerçekleştiremeyen şirketlerin ayakta durması çok zor. Dijital dönüşüm sayesinde, şirketler daha verimli, uygun maliyetli ve rekabetçi hale gelmiş olacak. Dijital dönüşüm ayrıca üretim süreçlerini optimize etmek, üretim kalitesini artırmak, üretim maliyetlerini düşürmek ve yeni iş modelleri oluşturmak gibi faydalar da sağlayacak.” dedi.

DİA Yazılım Genel Müdürü Suha Onay, “DİA, sektörünün bulut teknolojisi ile çalışan en gelişmiş ERP’si konumunda. Küçük bir restoran, orta büyüklükte bir gıda toptancısı veya büyük bir inşaat firması gibi her sektöre hitap edebilecek esneklikte yazılım çözümlerimizi bulut teknolojisi üzerinden hizmet olarak sunuyoruz. Sunucular, yedekleme sistemleri, virüs programları gibi sorunlardan müşterimizi ERP noktasında kurtarıyoruz. Kullandığımız bulut teknolojisi ve sunduğumuz entegre çözümler ile büyük ve orta ölçekli şirketlerden, girişimci KOBİ'lere e-dönüşüme ilk adımı atmalarına öncülük ediyoruz. Şanlıurfa’daki yerel yetkili DİA İş Ortakları yerinde eğitim, uygulama ve destek hizmetiyle KOBİ’lerin yanında olmaya devam ediyor.” diyerek sözlerini tamamladı.

DİA Yazılım AŞ: 2004 Yılında KOSGEB Teknoloji Geliştirme Desteği ile ODTÜ Teknokent’te kuruldu. Ticari yönetim sistemi olarak her sektörden KOBİ’nin iş yönetim süreçlerini kontrol ve takip etmelerini sağlayan, birbirine entegre çalışan ticari yazılımlar için çalışmaktadır. TÜBİTAK ve Avrupa Birliği destekli uluslararası Ar-Ge projelerinde yer alarak sürekli Ar-Ge yeteneğini geliştirmektedir. Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) yazılımı olarak, muhasebeden üretime, stok-depo yönetiminden diğer tüm satış ve satın alma süreçlerine kurumların iş süreçlerine verimlilik ve hız katmayı amaçlayarak yola çıkmıştır. Tamamen DİA Yazılım AŞ. tarafından geliştirilmiş özel bir altyapı üzerinde ve bulut teknolojisi ile çalışan DİA, SaaS (Software As A Service – Hizmet Olarak Yazılım) modeliyle pazarlanmakta ve KOBİ'lerin maliyetlerini düşürmekte, verimliliklerini artırmaktadır.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
 Avrupa piyasalarının olumsuz havanın yatışmasının ardından yükselişle açılması bekleniyor
Avrupa piyasalarının olumsuz havanın yatışmasının ardından yükselişle açılması bekleniyor
Rusya Devlet Başkanı Putin, Astana’da
Rusya Devlet Başkanı Putin, Astana’da