Battani Uzay Ve Havacılık Bilim Merkezi Öğrencileri Bilimle Tanıştırıyor

Karaköprü Belediyesinin Şanlıurfa’ya kazandırdığı Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezi çocukları bilimle ve yeni nesil yazılım teknolojisiyle tanıştırıyor

3212 kez okundu.
Battani Uzay Ve Havacılık Bilim Merkezi Öğrencileri Bilimle Tanıştırıyor Advert

Karaköprü Belediyesinin Şanlıurfa’ya bir ilk olarak kazandırdığı Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezi okulların yaptığı ziyaretlerde öğrencileri ağırlıyor. Şanlıurfa’nın her ilçesinden okullardan öğrencilerin ağırlandığı gezilerde öğrenciler uzay, fizik, coğrafya bilimleri ile doğunun aklı olan önemli bilim insanlarını tanıyarak ilham alıyor.

İsabet Okulları öğrencileri toplu gezi kapsamında bilim merkezine ziyaret gerçekleştirirken burada eğitim ve teknoloji sınıflarını, uzay ve havacılıkla ilgili maketleri inceleyip uzay ve havacılıkla ilgili bilgiler aldılar. Ayrıca 3D yazılım, stem ve VR ders sınıfları da çocuklara tanıtılarak yazılım teknolojileri ve yeni nesil bilgisayar sistemlerinin temeli gösterildi.

Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezini haftalık ortalama 300 kişi ziyaret ederken, haziran ayında yaklaşık 1200 kişi toplu gezilerde ve bireysel olarak ziyaret gerçekleştirdi.

Toplu okul gezilerinin yanında Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezini ziyaret etmek isteyen vatandaşlar hafta içi her gün 08.00- 17.00 saatleri arasında bireysel olarak ziyaret edebilirler.

 

 

 

 

 

 

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum