Nilüfer Belediyesi öğrencilere çorba ikram edecek

Nilüfer Belediyesi, eylül ayında başlayacak yeni eğitim-öğretim yılıyla birlikte, Bursa Uludağ Üniversitesi'ndeki Bursaray ve yurt çıkışlarında öğrencilere sabah çorbası dağıtacak.

161 kez okundu.
Nilüfer Belediyesi öğrencilere çorba ikram edecek Advert

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, 30 Haziran Pazar günü Bursa Uludağ Üniversitesi Kampüsü'nde çıkan ve zarara yol açan yangın nedeniyle Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Yaşanan felaketten duyduğu üzüntüyü dile getiren Özdemir, Nilüfer’de yeşil alanların korunması ve artırılmasını istediklerini belirterek, yangının yaralarının el birliğiyle, dayanışma içinde sarılacağının mesajını verdi.

Başkan Özdemir, yangından etkilenen alanların yeniden yeşillendirilmesi için tüm kamu kurumlarının, sivil toplum kuruluşlarının, iş insanlarının ve vatandaşların büyük hassasiyet gösterdiğini belirterek, toplumun her kesimini işin içine çekerek bölgedeki sorunları çözebileceklerini dile getirdi. 

Öğrencilere yönelik planlanan projeleri de BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz ve üniversite yönetimiyle paylaşan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, yeni eğitim-öğretim yılının başlayacağı eylül ayından itibaren üniversitenin metro ve yurt çıkışlarında öğrencilere sabah çorbası dağıtmayı planladıklarını belirtti. 

Nilüfer Şadi Özdemir bunların yanı sıra; temiz, hijyenik ve uygun fiyatlı öğrenci kafeleri açmayı planladıklarını ve kütüphanelerini 7/24 hizmet verecek hale getirerek öğrencilerin hayatını kolaylaştırmayı amaçladıklarını ifade etti.

Hibya Haber Ajansı

Nilüfer Belediyesi öğrencilere çorba ikram edecek
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İnce: Yanlış yönetimde fakirleşir, soygun düzeninde aç kalırız
İnce: Yanlış yönetimde fakirleşir, soygun düzeninde aç kalırız
Kano 2024 Türkiye Kupası Yarışları tamamlandı
Kano 2024 Türkiye Kupası Yarışları tamamlandı