Şanlıurfa LGS'de İlk 10'a Girdi

Şanlıurfa, Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) büyük bir başarıya imza attı. 2024 LGS sonuçlarına göre, Şanlıurfa, 30 büyükşehir belediyesi arasında 10'uncu sırada yer alarak önemli bir başarı elde etti. Bu başarı, şehirdeki eğitim kalitesinin artmakta olduğunu ve öğrencilerin akademik anlamda ciddi bir ilerleme kaydettiğini gösteriyor.

1422 kez okundu.
Şanlıurfa LGS'de İlk 10'a Girdi Advert

Şanlıurfa'nın bu başarısının tesadüf olmadığını belirten Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun,"Son yıllarda yapılan eğitim yatırımları ve öğretmenlerin özverili çalışmaları, şehrin eğitim performansını olumlu yönde etkiledi. Özellikle öğrencilere yönelik etüt programları, rehberlik hizmetleri ve okullarda gerçekleştirilen çeşitli akademik faaliyetler, bu başarıda önemli rol oynadı."

 Coşkun, elde edilen bu başarıyı gurur verici olarak nitelendirdi. Başkan Coşkun, yaptığı açıklamada, "Şanlıurfa olarak bu yıl LGS'de büyük bir başarıya imza attık. Öğrencilerimizin azmi ve öğretmenlerimizin fedakârlıkları sayesinde 30 büyükşehir arasında 10'uncu sırada yer aldık. Bu başarı, hepimizin ortak çalışmasının bir sonucudur. Gelecekte daha da iyi sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum" dedi.

Öğrenciler ve veliler de bu başarıdan oldukça memnun. Veliler, çocuklarının eğitimine verdikleri önemin karşılığını aldıklarını belirterek, Şanlıurfa'da eğitimin kalitesinin her geçen gün arttığını ifade etti.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İnce: Yanlış yönetimde fakirleşir, soygun düzeninde aç kalırız
İnce: Yanlış yönetimde fakirleşir, soygun düzeninde aç kalırız
Kano 2024 Türkiye Kupası Yarışları tamamlandı
Kano 2024 Türkiye Kupası Yarışları tamamlandı