Belediye Eşbaşkanı Av. Uğur Kahraman tarafından yapılan açıklamada, iş sözleşmeleri feshedilen personellerin görevlerini yerine getirmedikleri, iş ile ilgili verilen talimatlara uymadıkları, işlerinde devamsızlık gösterdikleri ve daha önce işe gelmeyip ücret aldıkları gerekçesiyle hukuki çerçevede işlerine son verildiği belirtildi.

Açıklamada, bazı kişilerin bu gerekçelerin arkasına sığınarak, iş sözleşmelerinin "Kayyum Nöbetine Katılmadıkları İçin" feshedildiği iddiasıyla karalama ve iftira politikalarına devam ettikleri ifade edildi. Kahraman, kayyum talepli nöbetlerin halkın belediyelerde oturmasına yönelik olduğunu ve bu nöbetlere belediye personelinin çağrılmadığını vurguladı. Ayrıca, belediye personelinin bu tür etkinliklere katılımını doğru bulmadıklarını belirtti.

Eşbaşkan Kahraman, çıkarılan personellerin hukuki gerekçelerle işlerine son verildiğini tekrarladı ve bu iddiaların iftira ve karalamaya yönelik olduğunu söyledi. Halkın bu tür karalama ve iftiralara itibar etmemesi gerektiğini ifade etti.

 

Av. Uğur Kahraman
Ceylanpınar Belediye Eşbaşkanı