Bir babanın 4 yıllık evlat özlemi…

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesinde evden ayrılmasının ardından bir daha haber alınamayan Bedrettin Çiftçi’nin anne ve babası,4 yıldır çocuklarının yolunu gözlüyor.

956 kez okundu.
Bir babanın 4 yıllık evlat özlemi… Advert

Haliliye ilçesine bağlı Devteşti Mahallesi’nde oturan lise öğrencisi Ali Bedrettin Çiftçi, 2013 yılında okulda arkadaşlarıyla tartıştı. İddiaya göre tartışma sonrası öğretmeni tarafından azarlanan öğrenci, olayı ailesine anlattı ve öğretmenini şikayet etmek için Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gideceğini söyleyerek evden ayrıldı.

MÜGE ANLI’YA BAŞVURDU

Gece eve dönmeyen Ali Bedrettin için ailesi, yaptıkları aramaya rağmen ulaşamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu. Aradan geçen süre içerisinde kayıp gencin izine ulaşılmazken Çiftçi ailesi, Canlı yayında çözdüğü olaylarda tanınan Müge Anlı’ya başvurdu.Programda 2 hafta kalan aile’ye Adana’dan ihbar geldi.Gelen ihbarda, lise öğrencisi Bedreddin’in Adana’da görüldüğü belirtildi.İhbar’ın ardından Adana’ya giden aile, yaptıkları aramalara rağmen her hangi bir ize ulaşamadı.

4 yıldır oğullarından gelecek bir haberi bekleyen acılı aile,yetkililerden yardım istiyor.

YAŞADIĞINI BİLEYİM BANA YİNE YETER

Baba 75 yaşındaki  Halil Çiftçi,Ruha Ajans’a yaptığı açıklamada, oğlunun sakin bir yapıya sahip olduğunu ve öğretmeni tarafından arkadaşlarının gözü önünde azarlamasına içerlenip evi terk ettiğini söyledi. Çiftçi, “Oğlum okulda arkadaşlarıyla kavga etmiş, öğretmeni de azarlamış. Bize öğretmenini şikayet edeceğini söyledi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gitmek üzere evden çıktı. Ancak bir daha geri dönmedi. Her yeri aradık ama bulamadık.Adana’dan  birkaç ihbar geldi ama bir sonuç alamadık.Oğlumun yaşadığını bileyim bana yine yeter.Şimdi çaresiz bir şekilde bekliyoruz.Yetkilerden oğlumun bulunması için yardım istiyoruz” dedi.

ŞANLIURFA (RUHA AJANS)

baba hak dünya insan devlet
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum