Urfa Karaköprü Belediyesi’nden pis kokular geliyor

Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi’nin Kültür Müdürlüğü’nde yapılan işlerin şeffaf olmadığı ve kültür işlerinin tek bir firmadan yapıldığı iddia edildi. Kültür İşleri Müdürlüğü’nden pis kokular geldiği ve kamuoyu bu konularla ilgili olarak belediye başkanı Metin Baydilli’den açıklama bekliyor.

1302 kez okundu.
Urfa Karaköprü Belediyesi’nden pis kokular geliyor Advert

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin göreve gelmesinin ardından belediyede yaşanan yönetim boşluğu müdürlüklerde de kendini iyiden iyiye hissettiriyor.

Belediyenin Kültür Müdürlüğü’ndeki işlerin bir müdür aracılığıyla bir reklam ve organizasyon ajansına verildiği iddia edildi.

NEDEN BASINLA PAYLAŞILMIYOR ?

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden sonra boş olan Karaköprü Belediye Başkanlığı koltuğuna AK Parti Karaköprü Belediye Meclis Üyesi Metin Baydilli seçilmişti.Eylül 2015 yılından beri Başkanlık koltuğuna oturan Baydilli,belediye meclis üyesi Serhat Erdem’in de zaman zaman sosyal medyada gündeme getirdiği başta imar,Torpil, kayırmanın en üst seviyeye ulaşmış durumda bulunuyor. Bu durumların en çok yaşandığı birimlerden biri de Karaköprü Belediyesi Kültür Müdürlüğü olduğu iddia ediliyor.

 Belediyenin Kültür işlerinin bir organizasyona aktarıldığı ileri sürüldü. Ortaya atılan bu iddialarla ilgili Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin açıklama yapıp yapmayacağı ise merak ediliyor.

ŞANLIURFA-RUHA AJANS

 

Urfa Karaköprü Belediyesi’nden pis kokular geliyor
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum