Karahan Aşireti ve Ertuşi Aşiretinin Mutlu Günü-(VİDEO)

Van Double Tree by Hilton Kır Düğün salonunda Ertuşi aşireti ileri gelenlerinden ve iş adamı Naci Ertuş’un oğlu Genç iş adamı Meriç Ertuş ile Karahan aşireti ileri gelenlerinden iş adamı Celal Özdiker’in biricik kızı Seda Özdiker yapılan düğünde görkemli bir şekilde dünya evine girdiler.

2106 kez okundu.
Karahan Aşireti ve Ertuşi Aşiretinin Mutlu Günü-(VİDEO) Advert

Özdiker ve Ertuş ailesinin düğününe Gevdan Aşireti ileri geleni Mehmet Aslan,Şerefan aşireti ileri gelenlerinden Talat Ertuş,Ümit Ertuş,İzol aşireti ağası Cihan İzol,Ertuş Aşireti ileri geleni Mehmet Ertuş,Karakeçili aşiretinden İş adamı Süleyman Karakeçili,Diyarbakır Eşraflarından Hasan Değer’in oğlu iş adamı Mehmet Değer,Kanaat önderi Serdar Cengiz’in oğlu Diyarbakır Şeyh Eşref’in Torunu iş adamı Hamza Cengiz,Karahan aşireti mensubu İş adamı İmam Özdiker,İş adamı Gevdan Aşireti ileri geleni Şehmus Işık,İzol aşireti mensubu iş adamı Mehmet Urmak, iş adamlarından Behçet Ertuş,Mehmet Yaşar Kaçmaz,Mazhar Ertuş,Şerdil Karahan,Genç işadamlarından Erhan Urmak,Dündar Ertuş,Abdülkerim Karakeçili,Berahi Ertuş,Van Barosuna kayıtlı Avukat Onur Hanlıgil,Diyarbakır,Van,Hakkari,Batman,Şırnak,Bitlisillerinden gelen kanaat önderleri,STK başkanları,Ertuş ve Özdiker ailelerinin yakınları ve yaklaşık iki bin kişi düğüne katıldı.

Düğünde Nikah törenine geçildi.Nikahı Edremit belediye evlendirme memuru kıydı.

Nikah şahitliğini İzol aşireti ağası Cihan İzol,iş adamlarından Mehmet Değer,İmam Özdiker,Hamza Cengiz,Mehmet Urmak,Süleyman Karakeçili Mehmet Akbay nikah şahitliğini yaptılar.             

Düğünde Dolar ve Türk parası Havada Uçuştu….

Düğünde genç çiftlerin piste çıkmasıyla davetli misafirler Dolar ve Türk parası atmak için birbiriyle yarıştılar.

Özdiker ve Ertuş ailesinin kirveliğini iş adamı Mehmet Yaşar Kaçmaz üstlendi.

Düğünde Sanatçı Ceylan sahne aldı.

Karahan aşireti ve Ertuş aşiretinin düğünde sanatçı Ceylan sahne alarak birbirinden güzel eserler seslendirerek davetli misafirleri mest ettiler.

Geline kilolarla altın Damada 5 milyon takı takıldı….

Karahan aşireti ve Ertuş aşiretinin düğününde Aşiret reislerinden kanaat önderlerine, iş adamlarından STK başkanlarına kadar binlerce kişinin katıldığı düğünde geline kilolarca altın, damada ise 5 milyon TL takıldı.

Düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

Damadın babası Ertuşi aşireti ileri gelenrinden İş adamı Naci Ertuş ise bende başta katılım gösteren bütün dostlarımıza,yakınlarımıza gelen bütün misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.Oğlum Meriç ve gelinim Seda’ya bir ömür boyu mutluluklar dilerim diyerek bütün davetlilere teşekkür etti.Ayrıca Bölge ilerinden gelen yurt dışı ve yurt içinden gelen bütün akrabalarımıza şükranlarımı sunuyorum.Rabbim hepinizden razı olsun diyerek sözlerine son verdi.

Kirvesi iş adamı Mehmet Yaşar Kaçmaz ise bende katılım gösteren bütün misafirlerimize çok teşekkür ederim.Özdiker ve Ertuş ailelerini kutlarım.Allah mesut ve bahtiyar etsin dedi.

Karahan aşireti ileri geleni İş adamı Celal Özdiker ise bende katılım gösteren bütün misafirlerimize ve akrabalarımıza çok teşekkür ederim.Allah her iki aileye hayırlı uğurlu etmesini cenabı Allah’tan niyaz ederim.

Düğün sonunda davetli misafirler hatıra fotoğrafı çekerek konvoy şeklinde sona erdi.

 

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şeyhanlılar Federasyonu'ndan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'a Ziyaret
Şeyhanlılar Federasyonu'ndan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'a Ziyaret
DEĞERLİ METALLER - Altın ve gümüş ABD faiz indiriminin ivmesiyle haftalık kazanca yöneldi
DEĞERLİ METALLER - Altın ve gümüş ABD faiz indiriminin ivmesiyle haftalık kazanca yöneldi