Kaya ve Gökçe Ailelerinin Mutlu Günü

Şanlıurfa’da Yeşil Çınar Sofrası'nda düzenlenen görkemli bir düğün töreninde, Ak Ocaklar İl Başkan Yardımcısı Kemal Kaya’nın oğlu Sinan Kaya ile Sabahattin Gökçe’nin kızı Esma Betül Gökçe hayatlarını birleştirdi.

3108 kez okundu.
Kaya ve Gökçe Ailelerinin Mutlu Günü Advert

Düğüne, Şanlıurfa’nın tanınmış simaları ve pek çok seçkin davetli katıldı.

Gelin ve damadın aileleri, misafirlerle yakından ilgilenerek teşekkürlerini sundu. Özellikle Ak Ocaklar İl Başkan Yardımcısı Kemal Kaya, törene katılan her bir misafirle tek tek ilgilenerek, bu özel günde yanlarında olan dostlarına minnettar olduklarını dile getirdi. Sabahattin Gökçe de düğün boyunca misafirlerle yakından ilgilenerek kızının mutluluğunu paylaşan herkese teşekkür etti.

 

Düğüne, Şanlıurfa Barosu avukatlarından Abdulkadir Yıldırım, Mahmut Can Karadaş, Şanlıurfa Hipodrom Müdürü Eyüp Ege, Belsan Genel Müdür Yardımcısı Hacı Yaygın, geçmiş dönem Sağlık Müdürü Faruk Günak, emekli Albay Abdullah Akgün, gazeteciler İbrahim Halil Kuş, Ömer Dodanlı, Süleyman Turan, Ak Ocaklar İl Başkanı Nezif Aslan, iş adamları Paşa Türker, Abdullah Aslan, Sedat Beyazgül ve her iki ailenin yakınları katıldı.

 

Törenin en dikkat çeken anlarından biri, çiftin kirveliğini üstlenen İmam Ali Bayrak’ın konuşması oldu. Bayrak, her iki aileye de mutluluklar dileyerek, birlik ve beraberlik içinde bir yaşam sürmeleri temennisinde bulundu.

Düğün, davetlilerin genç çiftle hatıra fotoğrafı çektirmesi ve ardından düzenlenen konvoy ile sona erdi. Gece boyunca yaşanan neşeli anlar, hem aileler hem de katılımcılar için unutulmaz bir anı olarak hafızalara kazındı.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şeyhanlılar Federasyonu'ndan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'a Ziyaret
Şeyhanlılar Federasyonu'ndan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'a Ziyaret
DEĞERLİ METALLER - Altın ve gümüş ABD faiz indiriminin ivmesiyle haftalık kazanca yöneldi
DEĞERLİ METALLER - Altın ve gümüş ABD faiz indiriminin ivmesiyle haftalık kazanca yöneldi