Meslek Gruplarının Yolları Büyükşehir İle Yenileniyor

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çeşitli meslek gruplarının yer aldığı Evren Sanayi Sitesi'nde bulunan iş yerlerinin yollarında asfalt öncesi hazırlıklara devam ediyor.

1489 kez okundu.
Meslek Gruplarının Yolları Büyükşehir İle Yenileniyor Advert

 Birçok meslek grubuna yönelik inşa edilen Evren Sanayi Bölgesi Kadıkendi Mahallesi'ndeki meslek sitelerinin yol sorununu çözüme kavuşturmak için planlı bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kent ekonomisi ve sanayisine destek olmak amacıyla bölgenin ulaşım ağını daha konforlu hale getiriyor.

 Altyapısı tamamlanan yollar, sıcak asfaltla buluşturularak bölgedeki esnafın mağduriyet yaşamalarının önüne geçilecek. Sitenin içerisindeki yolların yenilenmesiyle birlikte trafik akışının iyileştirilmesi ve yol güvenliğinin artırılması sağlanacak.

 Asfalt öncesi hazırlıkların tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki esnaflar memnuniyetlerini dile getirdi. Esnaflar, "Yıllardır yollarımız yoktu, çamur ve tozdan geçilmiyordu. Şimdi yollarımız yapılıyor," diyerek emeği geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a ve ekiplere teşekkür etti.

 

 

 

 

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
UNRWA: Gazze'deki savaş, çocukların ve gençlerin eğitimini 5 yıla kadar geriye götürecek
UNRWA: Gazze'deki savaş, çocukların ve gençlerin eğitimini 5 yıla kadar geriye götürecek
‘ESDER: Ahilik, Türkiye’yi şaha kaldırır
‘ESDER: Ahilik, Türkiye’yi şaha kaldırır