Harran Üniversitesi Hastanesi'nden İddialara Yalanlama

Şanlıurfa'nın en önemli sağlık kuruluşlarından biri olan Harran Üniversitesi Hastanesi, sosyal medya platformlarında hastaneyle ilgili ortaya atılan iddialara ilişkin bir açıklama yaptı.

1440 kez okundu.
Harran Üniversitesi Hastanesi'nden İddialara Yalanlama Advert

Şanlıurfa'nın en önemli sağlık kuruluşlarından biri olan Harran Üniversitesi Hastanesi, sosyal medya platformlarında hastaneyle ilgili ortaya atılan iddialara ilişkin bir açıklama yaptı. Hastane yönetimi, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve hastanenin başarılarını gölgelemeye yönelik asılsız iddialar olduğunu belirtti.

Hastane tarafından yapılan açıklamada, "Bugün bazı sosyal medya platformlarında hastanemizle ilgili ortaya atılan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Şanlıurfa'nın en önemli sağlık kuruluşlarından biri olan hastanemizin başarılarını gölgelemeye yönelik bu asılsız iddiaların, kamuoyunu yanıltma amacı taşıdığı değerlendirilmektedir." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca, vatandaşların bu tür gerçek dışı haberlere itibar etmemeleri gerektiği vurgulanırken, yanıltıcı paylaşımları yapan ve yayanlar hakkında hukuki süreçlerin başlatılacağı bildirildi.

Hastane yönetimi, kamuoyunun bu tür iddialar karşısında daha dikkatli olmasını ve resmi kaynaklardan gelen bilgilere itibar etmesini önemle rica etti.

 

# # SON DAKİKA | bir DAKİKA | OLAN Daha Şanlıurfa Yönelik Tarafından Harran Üniversitesi Hastanesi'nden iddialara yalanlama
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
UNRWA: Gazze'deki savaş, çocukların ve gençlerin eğitimini 5 yıla kadar geriye götürecek
UNRWA: Gazze'deki savaş, çocukların ve gençlerin eğitimini 5 yıla kadar geriye götürecek
‘ESDER: Ahilik, Türkiye’yi şaha kaldırır
‘ESDER: Ahilik, Türkiye’yi şaha kaldırır