Haliliye'de yollar yenileniyor

Haliliye Belediyesi, Sancaktar Mahallesinde bulunan Seyfettin Sucu Parkında sona gelinen peyzaj çalışmalarının ardından kilitli beton parke ve bordür döşeme çalışmalarıyla çevre düzenlemesini tamamlıyor

1336 kez okundu.
Haliliye'de yollar yenileniyor Advert

HALİLİYE’DE EKİPLERİN ÖZVERİLİ ÇALIŞMASIYLA YOLLAR YENİLENİYOR

Haliliye Belediyesi, Sancaktar Mahallesinde bulunan Seyfettin Sucu Parkında sona gelinen peyzaj çalışmalarının ardından kilitli beton parke ve bordür döşeme çalışmalarıyla çevre düzenlemesini tamamlıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde yürütülen üstyapı çalışmalarını hummalı bir şekilde devam ettiriyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın direktifleriyle vatandaşların hizmetine daha konforlu ve ulaşımı kolaylaştıran yolları sunmayı amaçlayan Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. İlçe genelinde ekiplerin özverili çalışmasıyla tamamlanan yol çalışmaları ile kilitli beton parke ve bordür döşeme taşı ile buluşan sokaklar güzelleşiyor. Sancaktar Mahallesinde hummalı şekilde süren çalışmalar ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından Seyfettin Sucu Parkında sona gelinen peyzaj çalışmalarının ardından çevre düzenlemesiyle kilitli beton parke ve bordür döşeme taşları yenileniyor. Deforme olmuş sokakları kısa süre içerisinde tamamlayan ve hizmete sunan ekipler, mahalle sakinlerinden ise tam not alıyor.

Mahalle sakinleri adına hizmetleri için Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve ekibine teşekkür eden Sancaktar Mahalle Muhtarı Musa Demirkan da yaptığı açıklamada, “Fen İşleri, Park Bahçe Müdürlüğüne teşekkürlerimizi sunuyoruz. Haliliye Belediyesi, şu an son hızıyla çalışmalara devam ediyor. Mehmet Canpolat Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
DEĞERLİ METALLER - Altın ve gümüş ABD faiz indiriminin ivmesiyle haftalık kazanca yöneldi
DEĞERLİ METALLER - Altın ve gümüş ABD faiz indiriminin ivmesiyle haftalık kazanca yöneldi
Başkan Akın: Altyapıyla ilgili 12 milyar TL yol haritamız var-(VİDEO)
Başkan Akın: Altyapıyla ilgili 12 milyar TL yol haritamız var-(VİDEO)