ŞANLIURFA’DA SUÇA VE SUÇLUYA YER YOK!

Vali Hasan Şıldak, Siverek ve Viranşehir ilçelerinde Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonun ayrıntılarını açıkladı. Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı Koordinesinde Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Siverek ve Viranşehir ilçelerinde Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı, Nitelikli aranan şahısların yakalanması kapsamında 24 adrese operasyonlar gerçekleştirildiğini belirten Vali Hasan Şıldak, 27 kişinin gözaltına alındığını 8 kişinin ise tutuklanarak cezaevine konulduğunu belirtti.

Sosyal medya aracılığıyla çalışmanın ayrıntılarını açıklayan Vali Şıldak, operasyonda 9 Adet AK-47 Kalaşnikof Piyade Tüfeği, 18 Adet Tabanca, 9 Adet Av Tüfeği, 1 Adet Kanas Keskin Nişancı Dürbünü, 679 Adet 7.62 mm. çapında fişek, 665 Adet 9 mm. çapında fişek, 51 Adet 7.65 mm. çapında fişek, 20 Adet Kalaşnikof Piyade Tüfeği şarjörü, 29 Adet tabanca şarjörü ele geçirildiğine yer verdi.

Yine operasyonda Kasten Öldürme suçundan aranan 10 yıldan fazla süredir aranan 44 ve 16 yıl hapis cezası olanların da aralarında bulunduğu 5 kişi ile Uyuşturucu ve hırsızlık suçundan 23 yıl hapis cezası bulunan 2 kişinin yakalandığını duyuran Vali Şıldak, suç ve suçluyla mücadeledeki kararlı çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Vali Şıldak, Jandarma Ekiplerini Tebrik Etti

Vali Şıldak yaptığı değerlendirmede “Şanlıurfa merkez, 13 ilçe ve tüm kırsalında güvenlik güçlerimiz her türlü suç ve suç unsuruna karşı son derece hassasiyet içeren çalışmalarını sürdürüyor. Bu anlamda düzenlenen başarılı operasyonlardan dolayı tüm Kahraman Jandarma personelimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.