Başkan Mehmet Kuş liderliğinde verimlilik, tasarruf ve üretim kültürünün hâkim olduğu yönetim anlayışıyla çalışan Eyyübiye Belediyesi, kurumun kendi imkânlarını geliştirmeye devam ediyor.
Daha önce ilçedeki parklarda kullanılacak olan açık hava mobilyalarını kendi tesislerinde üretmeye başlayan Eyyübiye Belediyesi, yeni kurduğu fidanlıkta tüm ilçenin ihtiyacını karşılayacak kadar fidan yetiştirmenin yanında sera kentte de süs bitkileri üretimine başladı.
Islah edilmiş tohumlardan yerli tür biber, patlıcan, domates ve salatalık gibi sebze üretiminin yılın dört mevsimi devam ettiği Eyyübiye Sera Kent’te, Başkan Mehmet Kuş’un yönlendirmesiyle süs bitkileri üretimi de başladı. Daha önce alım yapılarak ilçedeki parklarda kullanılan mevsimlik ve çok yıllık süs bitkilerinin üretimi yapılarak hem bölge iklimine daha iyi adapte olmuş çeşitler üretilecek hem de önemli ölçüde tasarruf sağlanacak.
Belediyecilik hizmetlerinde öz kaynaklarını ve personelini kullanarak verimlilik, tasarruf ve üretim kültürünü geliştirmeye devam eden Eyyübiye Belediyesi, yol çalışmalarında kullanılacak dolgu malzemesi için beş mobil konkasör şantiyesini, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ağaç ve metal işleri atölyesini hizmete almış, yol yapım ve onarım hizmetlerinde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini daha aktif kullanmaya başlamıştı.

<iframe width="709" height="405" src="https://www.youtube.com/embed/MrobvIK7Bns" title="Eyyübiye Sera Kentte Süs Bitkileri Yetiştirilmeye Başladı" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>