DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, hem hentbol hem de voleybol takımlarıyla haftayı galibiyet ile kapattı. Kulübün Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden hentbol takımı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni farklı bir skorla mağlup ederken, voleybol takımı da Türkiye Voleybol Federasyonu Pizza Hut Erkekler Voleybol 1. Ligi’ndeki ilk galibiyetini aldı.

DEPSAŞ Enerji hentbol takımından farklı galibiyet

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, hentbol karşılaşmasında Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni 43-34 yenerek gücünü bir kez daha ortaya koydu. Maç, 13 Ekim 2024 tarihinde Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı. Hakemler Ahmet Koç ve Nedim Güneş'in yönettiği karşılaşmada, DEPSAŞ Enerji ilk devreyi 22-10 önde tamamladı. Özellikle hücumdaki etkin performansıyla dikkat çeken DEPSAŞ Enerji, 7 metre atışlarında rakibine üstünlük sağladı. Karşılaşmada 7 golle Barış Buğday ve 6 golle Tolga Özbahar öne çıkan isimler olurken, Samet Kanberoğlu ve Taner Öymen savunmadaki başarılarıyla fark yarattı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ise Kayra Mete’nin 3 golle en skorer oyuncu olduğu maçta farkı kapatmayı başaramadı. DEPSAŞ Enerji, bu galibiyetle ligde 3. sıradaki yerini koruyarak iddiasını sürdürmeye devam ediyor.

DEPSAŞ Enerji Voleybol Takımından İlk Galibiyet

DEPSAŞ Enerji’nin galibiyet haftası hentbol ile sınırlı kalmadı. Türkiye Voleybol Federasyonu Pizza Hut Erkekler Voleybol 1. Liginde mücadele eden DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü voleybol takımı ise Bigadiç Belediyesi’ni 3-2 yenerek ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Mücadele 11 Nisan Spor Salonu'nda gerçekleşti. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçta Şanlıurfa'nın efeleri, setleri 19-25, 25-23, 25-19, 13-25 ve 16-14’lük skorlarla tamamlayarak sahadan galibiyetle ayrıldı. Sezona zor bir başlangıç yapan DEPSAŞ Enerji, bu galibiyetle moral buldu.