Küçükçekmece'de operasyon: 1 kişi öldürüldü

İSTANBUL - Küçükçekmece'de bir binaya düzenlenen operasyonda polis ile çatışmaya girdiği iddia edilen 18 yaşındaki Sıla Abalay yaşamını yitirdi.

785 kez okundu.
Küçükçekmece'de operasyon: 1 kişi öldürüldü Advert

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinin Yeşilova mahallesi Tansel Caddesi Terzi Sokak üzerindeki bir binaya operasyon düzenlendi. Operasyon sırasında polisle çatışmaya girdiği iddia edilen Sıla Abalay (18) yaşamını yitirirken, 2 kişi de gözaltına alındı.

Bölge polis tarafından güvenlik çemberine alınırken, araç ve yayaların geçişine izin verilmedi. Abalay'ın cenazesi, zırhlı araçla otopsi için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Adli tıp kurumunun bulunduğu bölgede önlem arttırıldı.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Gözaltına alınan 2 kişi ise, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Operasyon düzenlenen dairenin kapısı mühürlenerek kapatıldı. Bina sakinleri, gece yoğun silah sesleri duyulduğunu belirterek, korktuklarını olayın detaylarını ise daha sonra haberlerden öğrendiklerini belirtti. Bir başka bina sakini ise, operasyonun yapıldığı daireye yaklaşık 15 gün önce taşınıldığını ancak taşınan kişileri tanımadıklarını ve daha önce görmediğini söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:dihaber

 

Küçükçekmece'de operasyon: 1 kişi öldürüldü
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum