Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu, son günlerde bazı sosyal medya hesaplarından yayılan, birkaç yöneticinin istifa ettiğine dair haberlerin doğru anlaşılması amacıyla bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, 28 Eylül 2024 tarihinde gerçekleşen olağanüstü kongrede yönetim kuruluna giren bazı yöneticilerin, kulübe vaat ettikleri maddi ödemeleri yerine getirmemeleri nedeniyle kulübün mağdur duruma düştüğü belirtildi.

Yönetim Kurulu'nun açıklamasında, bazı yöneticilerin verdikleri çeklerin karşılıksız çıktığı ve senetlerin ödenmediği ifade edildi. Bu durumun, kulübün verdiği sözleri yerine getirememesine ve zor durumda kalmasına neden olduğu vurgulandı. Şanlıurfaspor’un, kentin en büyük markalarından biri olduğuna dikkat çekilerek, hiçbir kişinin bu köklü camiayı kendi reklamını yapmak amacıyla kullanamayacağı ifade edildi.

Özellikle bir yöneticinin istifa açıklaması yaparak kendini ön plana çıkarmaya çalıştığı iddia edilirken, ismi açıklanmayan birkaç yöneticinin yönetim kurulu kararıyla görevden alındığı belirtildi.

Açıklamanın sonunda, söz verdikleri maddi desteği sağlayamayan yöneticilerin isimlerinin ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşılacağı ifade edildi.

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu