Kayseri Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen eğitim programına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mücahid Soyak, daire başkanları ve müdürler ile belediye personeli katıldı.

Eğitim programında konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Soyak, resmi yazışmaların ve eğitimin önemine dikkat çekerek, “Eğitimin her zaman güncellenmesi gerekiyor. Eğitim olmadan kendimizi geliştirme imkanımız yok. Kendini güncelleyebilen, bilgilerini tazeleyebilen, bilgi körlüğünü ortadan kaldırabilen kişiler bir adım daha öne çıkmış oluyor” diye konuştu.

Soyak, eğitim programının faydalı olmasını temenni ederek, “Her zaman düsturumuz şu olmalı; en alttan en üst idarecimize kadar verilen görevi en düzgün şekilde yapmak. Bunu yaptığımız zaman hem kendimizi geliştiriyoruz, hem kurumumuza faydalı oluyoruz hem vatanımıza, milletimize faydalı bir insan olarak yetişmiş oluyoruz” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kurum İçi Müfettişi Özgür Akın Yıldız, personele, Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslara dair sunum eşliğinde eğitim verdi.

Hibya Haber Ajansı